Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν πήραν άδεια;

Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους των καναλιών που δεν πήραν άδεια;

Σεπτέμβριος 02, 2016 - 12:13
3 σχόλια

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης μετά τη λήξη της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε ότι ίναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου, και το συνολικό τίμημα που θα λάβει το ελληνικό Δημόσιο έχει περάσει κάθε προσδοκία.

Επίσης τόνισε ότι όσοι εργαζόμενοι απο τα κανάλια μένουν χωρίς δουλειά θα απορροφηθούν απο τους σταθμούς που πήραν άδεια, νέους και παλιούς, γιατί τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες.

Τέλος, σημείωσε ότι σε περίπτωση που η Digea δεν εφαρμόσει τον νόμο, σε σχέση με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, έχουν υποχρέωση να παρέμβουν τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.


3 Σχόλια

για ποιους μιλαμε για αυτους που εκαναν απεργια επειδη δεν τους πληρωναν μηνες? (πχ mega) και τωρα ακους το καναλι και τα παρουσιαζει οπως τα θελει? που βγαζει ανακοινωση οτι και χωρις αδεια θα λειτουργει? και μετα κοροιδευουμε για την ασυδοσια παρανομια που υπαρχει στον τοπο? που επρεπε να παει κατευθειαν ο εισαγγελεας και να κατεβασει ρολα ...............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.