Τι συμβαίνει με τον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο Μεγαβούνι - Από τον Μάρτιο δεν δέχεται απορρίμματα

Τι συμβαίνει με τον χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων στο Μεγαβούνι - Από τον Μάρτιο δεν δέχεται απορρίμματα

Απρίλιος 19, 2022 - 12:50
6 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Πολλά ήταν τα ερωτηματικά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (δείτε ΕΔΩ), αρκετών δημοτικών συμβούλων της Τρίπολης αλλά και πολιτών για το εργατικό ατύχημα που συνέβη στο Μεγαβούνι την Κυριακή.

Ερωτηματικά που έχουν να κάνουν με το γιατί εξακολουθεί να λειτουργεί η μονάδα διαχείρισης του Δήμου Τρίπολης στη συγκεκριμένη τοποθεσία, εφόσον έχει ξεκινήσει η λειτουργία της μονάδας στην Παλαιόχουνη. Όπως είχαμε αναφέρει (δείτε ΕΔΩ) η διαχείριση απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης στο Μεγαβούνι έχει ολοκληρωθεί από τις 17 Μαρτίου 2022. Τότε σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη είχε οριστεί ως χώρος εναπόθεσης των αστικών στερεών αποβλήτων του Δήμου Τρίπολης, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Κοινότητα Παλαιόχουνης, της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης.

Από τις 17 Μαρτίου δεν έχει αδειάσει κανένα απορριμματοφόρο στο Μεγαβούνι.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που είχε υπογράψει ο Δήμος με τον συγκεκριμένο εργολάβο μετά τη λήξη της σύμβασης θα έπρεπε ο χώρος να αποκατασταθεί, δηλαδή να αδειάσει και να καθαριστεί από τα απορρίμματα. Για αυτό τον λόγο βρίσκονται ακόμη εργάτες στον χώρο και εργάζονται με σκοπό να τηρηθούν όλοι οι όροι της σύμβασης που προέβλεπαν την αποκατάσταση του χώρου.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο λαλίστατος Λαγός γνωρίζει ότι μέχρι και την Κυριακή άδειαζαν σκουπίδια στο Μεγαβούνι; Και αν δεν το γνωρίζει ας κάνει ένα τηλέφωνο στον τοπικό πρόεδρο. Εκτός και αν "εκχώρησαν" την εγκατάσταση για να ξεφορτώνουν διάφοροι...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΕΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

13.48 είσαι απίστευτο νούμερο και απίστευτος ψεύτης και χρηαιμοποιείς άλλους ανθρώπους για να πεις τη βλακεία σου. Να βγει ο τοπικός πρόεδρος να πει αν έπεσαν σκουπίδια καινούργια. Ας βγει να τον ακούσουμε και όχι εσύ να λές παραμύθια

Ο Γιώργος κουράστηκε! Σιγά -σιγά πρέπει να φεύγει! Όλα καλά πήγανε και προικοδότησε κιόλας. ΑΞΙΟΣ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.