Τη σημασία του εθελοντισμού εξήρε η Εύη Τατούλη στο Συνέδριο της ΝΔ

Τη σημασία του εθελοντισμού εξήρε η Εύη Τατούλη στο Συνέδριο της ΝΔ

Δεκέμβριος 17, 2017 - 17:33
2 σχόλια

«Πρωτοπόρα τα έργα Menalon Trail, Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου και Καταδυτικό Πάρκο Τυρού για την τοπική ανάπτυξη»

Από το βήμα του 11ου συνεδρίου της ΝΔ με θέμα: «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» η αντιπρόεδρος της ΕΕ Γυναικών και πολιτευτής Αρκαδίας, Εύη Τατούλη εξήρε τη σημασία του εθελοντισμού τόσο για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη όσο και για την αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα. Η Εύη Τατούλη αναφέρθηκε στα πρωτοπόρα έργα του αναρριχητικού πάρκου Λεωνιδίου, του Menalon Trail και του καταδυτικού πάρκου Τυρού ως προτύπων εθελοντισμού για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Παρόντες στην τοποθέτηση της αντιπροέδρου της ΕΕ Γυναικών ήταν ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, ο επικεφαλής του τομέα αθλητισμού, η επικεφαλής της γραμματείας σχέσεων κοινωνίας κόμματος Ζωή Ράπτη, η τέως υπουργός Φανή Πετραλιά, η Ντόρα Παλλη, μελος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και υποδιευθύντρια της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η πρόεδρος των Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, και πολλά στελέχη του κόμματος.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο κόσμος την βαρέθηκε αυτή καραμέλα, των πρωτοπόρων έργων που δήθεν έγιναν ή γίνονται στην επικράτεια του πατέρα και δεν τσιμπάει πιά. Στίψε λίγο το μυαλό σου και βρες κάτι άλλο, πιό χειροπιαστό, για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον και να κερδίσεις τη στήριξη του κόσμου. Θα σου πρότεινα την δημιουργία πολλών μόνιμων θέσεων εργασίας στη Περιφέρεια, να δεις για πότε η δημοτικότητά σου θα πάει στα ύψη. Το'χεις, μπορείς και το έχεις καθυστερήσει. Δουλειά θέλει ο κόσμος και όχι φρου φρου και αρώματα. Πως σου έχει ξεφύγει αυτό?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.