Τι πυροδότησε την επίθεση Νικολάκου στον Κώστα Βλάση

Τι πυροδότησε την επίθεση Νικολάκου στον Κώστα Βλάση

Ιανουάριος 30, 2018 - 10:24
1 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τρίπολης τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου η αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου χαρακτήρισε «επικίνδυνο φαινόμενο» τον βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Βλάση. Συγκεκριμένα είπε: «Ένας βουλευτής της ΝΔ με ύβρεις απευθύνεται στον περιφερειάρχη, αγνοεί την παράταξή μας, την περιφερειακή αρχή, το πρόσωπο του περιφερειάρχη, αλλά και το κόμμα του και τολμά να τον αναφέρει ως ''απερχόμενο''», και συμπλήρωσε στη συνέχεια ότι ο κ. Βλάσης «κατά τύχη» εξελέγη βουλευτής και ότι για να επανεκλεγεί, χρειάζεται αγώνας (δείτε ΕΔΩ).

Ο βουλευτής Αρκαδίας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Best, και ερωτηθείς για τη διεκδίκηση φθηνότερου ρεύματος για ολόκληρη την Αρκαδία, αφενός χαρακτήρισε «απερχόμενο» τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και αφετέρου υπογράμμισε στον λόγο του ότι την ώρα που το θέμα συζητείτο στη Βουλή, ο κ. Καρυπίδης, περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ήταν παρών, ενώ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου απών: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι εκείνη την ώρα ο περιφερειάρχης βρισκόταν σε κοπή πίτας».

Βγαίνει και βρίζει τους τρεις βουλευτές που διεκδικούν φθηνότερο ρεύμα με θράσος

είπε, τέλος, ο κ. Βλάσης, χαρακτηρίζοντας τον περιφερειάρχη «απερχόμενο».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν εξελεγη κατα τυχη μανταμιτσα εφτασε εκει που εφτασε με τις δικες του πλατες.Δεν μπηκε μπροστα ο μπαμπας του για να τον ανεβασει οπως εκαναν καποιοι αλλοι.Παρτετο χαμπαρι η οικογενειοκρατεια ελαβε ΤΕΛΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.