Τι είπε στην κατάθεσή του για το δυστύχημα στα Τέμπη ο Δημήτρης Ρέππας

Τι είπε στην κατάθεσή του για το δυστύχημα στα Τέμπη ο Δημήτρης Ρέππας

Ιανουάριος 09, 2024 - 21:00
3 σχόλια

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το δυστύχημα των Τεμπών κατέθεσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, που διετέλεσε Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών την περίοδο 2009 – 2011.

Ο Δημήτρης Ρέππας ανέφερε ότι αν είχε ολοκληρωθεί η σύμβαση για την αποκατάσταση του Συστήματος Σηματοδότησης-Τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού τμήματος Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Προμαχώνας, το δυστύχημα θα είχε αποφευχθεί.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του συγκεκριμένου σταθμάρχη στην Λάρισα, είπε ότι το συμπέρασμα ότι ήταν ακατάλληλος γι΄ αυτή τη θέση, βγαίνει εκ του αποτελέσματος.

Ο κ. Ρέππας έκανε λόγο για «βαρύτατες πολιτικές ευθύνες» και τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο ΟΣΕ τις τελευταίες δεκαετίες έχει λάβει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα δημόσια ταμεία πάρα πολλά χρήματα αλλά δεν έχουν πάει όλα στη σωστή κατεύθυνση και δεν ολοκληρώθηκαν τα έργα.

Το πρωί της Τετάρτης (10/01) θα συνεδριάσει εκ νέου η εξεταστική επιτροπή και θα καταθέσει ως μάρτυρας στις 10:00 ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και πρώην υπουργός μεταφορών.

efsyn.gr

 
 
 


3 Σχόλια

Δεν το ρώτησαν και για το δυστύχημα στους Χράνους που όλοι οι εργάτες (ψηφοφόροι) γραμμής είχαν βολευτεί στα γραφεία!

Δώσε πόνο Δημήτρη. Εκεί στην "παιδική χαρά" δεν ξέρουν ότι ο παλιός είναι αλλιώς;; Ότι δεν κάνει λάθη;; Πάντα έλεγες: "είστε όλοι Αρκάδες καί δεν το ξέρετε". Τι να μας πούν τώρα;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.