Θετικές εντυπώσεις σε γεμάτο γήπεδο (pics, vid)

Θετικές εντυπώσεις σε γεμάτο γήπεδο (pics, vid)

Αύγουστος 19, 2015 - 21:11
1 σχόλια

 Παναρκαδικός – Σπάρτη 1 - 0

Ο Παναρκαδικός παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Σπάρτης στο δευτέρο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της ομάδας της Τρίπολης χάρη στο καταπληκτικό γκολ του Χρήστου στο 14΄.

Στο γήπεδο του Παναρκαδικού βρέθηκαν πάνω από 600 φίλαθλοι και των δύο ομάδων ενώ το παρών έδωσαν και ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης κ. Γιάννης Καυμενάκης, ο β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο προπονητής της ομάδας κ. Στάικος Βεργέτης, ο βοηθός προπονητή κ. Δημήτρης Τερεζόπουλος και ο σκάουτερ κ. Νίκος Γαλανακόπουλος.

Ο Παναρκαδικός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και στο 14’ άνοιξε το σκορ  με ένα φανταστικό γκολ του Χρήστου όταν μπήκε από τα αριστερά και με το ανάποδο πόδι από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας της ΑΕ Σπάρτης. Δύο λεπτά μετά το γκολ το τριφύλλι έφτασε μία ανάσα και από το δεύτερο τέρμα μετά από υποδειγματική αντεπίθεση με τον Μέλλο από πολύ πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα  ψηλά άουτ. Στην συνέχεια ο Παναρκαδικός είχε την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού με την Λακωνική ομάδα να απειλεί  με το πλασέ Χαλίλι στο 34’ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ψυχογιό διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες έριξαν αισθητά τον ρυθμό με την Σπάρτη να φτάνει δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Καλογέρη στο 67’ να περνά ελάχιστα έξω ενώ στο 83' ο ''κεραυνός''  του πολύ δραστήριου Ραχίμ να τραντάζει το δοκάρι. Οι πράσινοι στην μοναδική καλή τους στιγμή με τον Γαρυφαλλόπουλο σε κόντρα επίθεση δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον επιθετικό του Παναρκαδικού να καθυστερεί αισθητά και να χάνει έτσι την ευκαιρία.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλικός αγώνας: Παναρκαδικός-Σπάρτη 1-0


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.