«Θεσμός για τα επόμενα χρόνια το SEFA Basketball Camp» (pics,vid)

«Θεσμός για τα επόμενα χρόνια το SEFA Basketball Camp» (pics,vid)

Ιούνιος 14, 2016 - 10:00
0 σχόλια

Το 3ο SEFA Basketball Camp ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και για μία ακόμα χρονιά έδωσε την δυνατότητα στους νεαρούς φίλους του αθλήματος να διδαχθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος, να μάθουν πράγματα που θα τους βοηθήσουν τα επόμενα χρόνια, να παίξουν και να διασκεδάσουν και ασφαλώς να γνωρίσουν παίκτες και προπονητές μεγάλης εμβέλειας.

Αμέσως μετά το τέλος του 3ου SEFA Basketball Camp στα τοπικά ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης, ο προπονητής της Ανδρικής ομάδας του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, ο εκ των προπονητών των τμημάτων υποδομών του ΣΕΦΑ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος αλλά και ο επίσημος καλεσμένος της 4ης και τελευταίας ημέρας και πρώην καλαθοσφαιριστής του Αρκαδικού Σάκης Καρύδας.

Η ικανοποίηση των ανθρώπων του Αρκαδικού για το 3ο SEFA Basketball Camp ήταν μεγάλη και διατυπώθηκε και δια στόματος προέδρου αλλά και των προπονητών στον απολογισμό της τετραήμερης αυτής διοργάνωσης τονίζοντας την σημασία αλλά και τα εφόδια που παίρνουν τα παιδιά από τέτοια Camp ενώ βεβαίως είναι κάτι που θέλουν να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Σάκης Καρύδας δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε στο 3ο SEFA Basketball Camp και είχε τη δυνατότητα να δει ξανά ανθρώπους που εκτιμάει πολύ από πέρασμα του στην Τρίπολη δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στον Αρκαδικό για την πρωτοβουλία αυτή και το πόσο βοηθάει ένα τέτοιο Camp  τα παιδιά ενώ αναφέρθηκε και στην δική του χρονιά στην ομάδα της Λευκάδα.

Μιχάλης Σμυρνιώτης: «Τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας μας»

«Όπως είδατε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση.  Πιστεύω ότι θα το συνεχίσουμε γιατί αν δεν υπάρχουν τα παιδιά δεν θα υπάρχει ο σύλλογος και η ομάδα περαιτέρω. Γι' αυτό το λόγο διοργανώθηκε πιστεύω με επιτυχία. Ήρθαν κάποιοι παίκτες παλιοί της ομάδας μας που ήταν την φετινή σεζόν, ήρθαν κάποιοι προπονητές και οι προπονητές μας και πιστεύω ότι τα παιδιά αποκόμισαν πολύ θετικά στοιχεία από αυτή την εκδήλωση».

Γιάννης Κατσρίτης: «Το Camp αυτό να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια»

«Νομίζω ότι μπασκετικά η χρονιά συνολικά για τον Αρκαδικό κλείνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι που συνυπήρξαμε αυτές τις τέσσερις ημέρες μαζί με τα παιδιά από τις ακαδημίες και μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά της ομάδας. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά να κερδίσουν πολλά πράγματα, να συνομιλήσουν με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου που ήρθαν στο Camp φέτος, αλλά και να τους κάνουν προπόνηση γυμναστές και προπονητές όπως ο coach Βόβορας και ο κ. Θανάσης Αλεξανδράκης. Συνολικά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές και στη διοίκηση της ομάδας που είχε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση αυτού του Camp και φυσικά μακάρι να συνεχιστεί να γίνει θεσμός και του χρόνου και η επιτυχία να είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Παναγιώτης Γεωργακόπουλος:  «Ήταν μία πολύ καλή διοργάνωση»

«Η ποιότητα του φετινού Camp νομίζω ότι ήταν το πλέον καλύτερο ως προς το σύνολό του. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα δύο προηγούμενα που είχαν επίσης εξαιρετικούς καλεσμένους. Το φετινό Camp κάλυψε περισσότερες πτυχές από τις ανάγκες των παιδιών. Αναφέρω καταρχήν τους Χαραλαμπόπουλο και Αλμπάνεζ οι οποίοι πραγματικά κέρδισαν τα παιδιά με τη συμπεριφορά και απλότητά τους παρ' ότι και οι δύο είναι αστέρια στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

«Οι ομιλητές αναμφισβήτητα είχαν ένα υψηλό επίπεδο αλλά φέτος ήταν οι εισηγήσεις και η παρουσία τους ακριβώς πάνω στις ανάγκες των παιδιών. Λειτούργησαν βιωματικά με τα παιδιά και τους εξήγησαν τους λόγους που τους παρουσιάζουν αυτά τα γεγονότα. Όσον αφορά τη δεύτερη διάσταση σε μια δύσκολη χρονιά για τον Αρκαδικό ο αριθμός των παιδιών έμεινε αρκετά υψηλός και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι και με δεδομένο ότι είναι περίοδος εξετάσεων πιστεύουμε ότι είχαμε μια πολύ καλή διοργάνωση φέτος».

Σάκης Καρύδας: «Μπράβο στον Αρκαδικό γι' αυτήν του την πρωτοβουλία»

«Σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα και σας είδα πάλι από κοντά. Είναι πολύ σημαντικό ο κίνητρο που δίνουν αυτές οι διοργανώσεις και μπράβο στον Αρκαδικό που κάθε χρονιά έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια πάνω σε αυτό τον τομέα. Αυτό βοηθάει τα παιδιά μέσα από την άθληση και αργότερα την πιο επαγγελματική ίσως ενασχόλησή τους νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλό καθώς ίσως  ξεφεύγουν και από κάποια άλλα πράγματα. Είναι και τέλος της σεζόν και νομίζω ότι αποτελεί ευχαρίστηση για όλους να δουλεύουν με μικρά παιδιά. Να βλέπεις ότι στο τέλος όλοι είναι ευχαριστημένοι και αυτοί που πήραν τα βραβεία αλλά και αυτοί που δεν πήραν κάποιο βραβείο. Άλλωστε αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή».

«Ήμουν στη Λευκάδα φέτος σε μια πολύ ωραία χρονιά. Πραγματικά έχει ως στόχο κάποια στιγμή να βρεθεί και στην Α1. Εντάξει το κομμάτι να βρεθεί στην Α1 είναι δύσκολο μονοπάτι και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Ευελπιστώ ότι τη νέα χρονιά όπου θα βρίσκομαι και πάλι στη Λευκάδα, οι στόχοι που θα θέσει η ομάδα θεωρώ πως είναι να πρωταγωνιστήσει  και μακάρι να τους πετύχουμε».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Δηλώσεις για το 3ο SEFA Basketball Camp


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.