Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊου

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊου

Μάρτιος 22, 2020 - 16:25
2 σχόλια

Θέμα ωρών είναι η ανακοίνωση για την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊου, δυστυχώς η κυβέρνηση προχωράει σε αυτό το μέτρο καθώς είδε πως όλες οι συστάσεις προς τους πολίτες για περιορισμό των μετακινήσεων τους δεν εισακούστηκαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πολίτες θα ενημερώνουν με sms από το κινητό τους το 13033 για τις μετακινήσεις του που θα είναι είτε προς την εργασία, είτε προς το φαρμακείο, το super market, το βενζινάδικο ή άλλες για λόγους έκτακτης ανάγκης


2 Σχόλια

Τελικά οι λίγοι ανεγκέφαλοι μ#λ#κες κατάφεραν να κλείσουν όλους εντελώς μέσα ! Ας πάνε τώρα να κάνουν τις βόλτες τους στα πάρκα , στα άλση , στα παγκάκια, στους καφενέδες , στις παραλίες και στα κωλοχώρια τους ! Να δούμε μόνο πόσους θα θάψουν και πότε και αν θα ξαναγυρίσουν ζωντανοί στην Αθήνα....

@16:50 πιστεύω ως ένα βαθμό αυτοί ήταν η αφορμή. Βλέπεις ως μέτρο, το καθολικό Lockdown είναι πολύ αυστηρό. Για να δικαιολογηθεί στο μυαλό μας πρέπει πρώτα να καλλιεργηθεί η ανάγκη αυτού πχ με την συνεχή γκρίνια στα ΜΜΕ. Ώσπου τελικά "παιδιά σας είπαμε να αυτοπεριοριστείτε τόσες μέρες, δεν ακούσατε, πάρτε τώρα τον νόμο" και έτσι να μην μπορεί να πει κανείς τίποτα. Αν γινόταν αυτό εξαρχής θα υπήρχαν τεράστιες αντιδράσεις. Συν το ότι "αγόρασαν" χρόνο για να προετοιμάσουν το όλο σύστημα που θα εξυπηρετήσει το lockdown (πχ ηλεκτρ. διακυβ., sms κλπ).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.