Θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ανάπτυξη που έρχεται το 2018, λέει ο Φλαμπουράρης

Θα τρίβουμε τα μάτια μας με την ανάπτυξη που έρχεται το 2018, λέει ο Φλαμπουράρης

Ιανουάριος 29, 2017 - 12:47
7 σχόλια

Μόνο από αισιοδοξία δεν έχουν έλλειψη στην κυβέρνηση. Τώρα, αν είναι πραγματική αισιοδοξία ή «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια», αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...

Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση,

υποστήριξε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ.

Για τις δημοσκοπήσεις: «Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στον δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυβέρνηση να νομοθετήσει μέτρα για μετά το 2018. Αλλά, δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Οικονομίας να αποστείλει και νέα επιστολή στους θεσμούς στην οποία θα περιγράφει τα μέτρα αν υπάρξει μείωση των εσόδων», είπε, αναιρώντας μόνος του την εκτίμησή του.

«Ο κόσμος να είναι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κόψιμο μισθών και συντάξεων. Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης.

Με την ανεργία στα ύψη, την προσέλκυση επενδύσεων στο μηδέν, την υπερφορολόγηση και του αέρα που αναπνέουμε και τη συστηματική υποβάθμιση όλων των νευραλγικών τομέων του κράτους, αλλά και της ζωής των πολιτών, πού την βρίσκει ο εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού τόση αισιοδοξία, είναι απορίας άξιον...

Και κάτι ακόμα που δεν το είχαμε αντιληφθεί εμείς οι υπόλοιποι: «Δεν υπάρχει άντρας, γυναίκα ή παιδί που να αναζητεί το φαγητό του στα σκουπίδια»...

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Το ετος 2017 στην ευρωπη κυβερνουν συγχρονοι πολιτικοι και διακεκριμενοι επιστημονες, στην ελλαδα κυβερνουν τα γεροντακια δραγασακης φλαμπουραρης με δυο τεμπελχαναδες τον αλεξη και τον πανο και τους πολακηδες, τι περιμενεις!

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα βγαίνει αυτός ο απίθανος τύπος που θυμίζει ταβερνιάρη να μας πει ότι θα βρέξει ανάπτυξη. Έχουν και τον άλλο τον αγριόφλωρο στην υγεία.. Μιλάμε για dream team όχι αστεία. Που έχουμε μπλέξει ρε παιδιά και τι αμαρτίες πληρώνουμε.

Είπε και το άλλο : ''.....κάναμε θαύματα'' !!!! Ελα ...νινί στον τόπο σου !!!!

Μαδούρο κανονικοί οι τύποι. Και στην δραχμή να μας πάνε τα ίδια θα λένε. Θα είναι άδεια τα σουπερ μαρκετ και θα λένε ότι ζούμε στον παράδεισο.

Όπως τρίβουμε τα μάτια μας από την υλοποίηση του..... προγράμματος της Θεσσαλονίκης και από τα νταούλια και ζουρνάδες που θα χόρευαν τη Μέρκελ....... Εκτός αν εννοεί ανάπτυξη σε επίπεδο εταιρείας από τα έργα που θα πάρει....

Η ανάπτυξη για το ΣΥΡΙΖΑ έχει φθάσει εδώ και πολύ καιρό , όπως επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ . Τα έργα τα παίρνουν οι εταιρείες τους . Δυστυχώς αυτή είναι η ανάπτυξη των κυβερνώντων στην Ελλάδα .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.