Τέσσερις συμπολίτες μας πρόσφεραν έλατα για τον στολισμό της Τρίπολης

Τέσσερις συμπολίτες μας πρόσφεραν έλατα για τον στολισμό της Τρίπολης

Νοέμβριος 27, 2015 - 19:00
0 σχόλια

Εφέτος τα έλατα που θα στολίσουν τους δρόμους της πόλης θα είναι από... σπίτι. Και τούτο διότι ο Δήμος Τρίπολης ενέκρινε τη δωρεά τεσσάρων ιδιοκτητών οικοπέδων, οι οποίοι προσφέρουν τα έλατά τους για να στολιστεί η Τρίπολη.

Στις 20 Νοεμβρίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης, όπου συζητήθηκε και εγκρίθηκε η προσφορά τεσσάρων δημοτών της πόλης οι οποίοι προσφέρουν τα έλατά τους για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό (δείτε την απόφαση ΕΔΩ).

Το θέμα έφερε στη συνεδρίαση το Τμήμα Ειδικών Συνεργείων και Συντήρησης Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Τρίπολης, υπό τον τίτλο «Αποδοχή προσφοράς ελάτων για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η οποία είναι αναρτημένη στη Διαύγεια, τα έλατα βρίσκονται:

1. Στην Δ.Κ. Τρίπολης σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της κ. Μαρίας Δογάνη, στην οδό Κ. Μιχαλακοπούλου 2.
2. Στην Δ.Κ. Τρίπολης σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της κ. Ματίνας Χασάπη, στην οδό Ιπποκράτους 2 και Ηρώων.
3. Στην Δ.Κ. Τρίπολης σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της κ. Αγγελικής Κατσίγιαννη, στο τέρμα της οδού Πυθίας.
4. Στην Τ.Κ. Αρτεμισίου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του κ. Γεώργιου Συμπρούκου.

Διευκρινίζεται ότι τα έλατα θα κοπούν από το συνεργείο του δήμου και θα μεταφερθούν στις πλατείες όπου θα στολιστούν για τις γιορτές.

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης ενέκρινε τη δωρεά και ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες μας για την προσφορά τους.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.