Τέσσερις σκύλοι νεκροί από φόλες στο Λεβίδι

Τέσσερις σκύλοι νεκροί από φόλες στο Λεβίδι

Απρίλιος 23, 2016 - 09:12
6 σχόλια

Μέσα σε δύο μέρες, τέσσερις σκύλοι δηλητηριάστηκαν από ασυνείδητους στο Λεβίδι. Τα άτυχα ζώα βρέθηκαν από κατοίκους του χωριού νεκρά.

Η αποτρόπαιη πράξη έχει προβληματίσει τους κατοίκους του Λεβιδίου.

Σημειωτέον ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με τον Νόμο 3170/2003 και τον Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο έγκλημα μάλιστα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ανώνυμε πολλα λες. Τα ιδια έγραψες και την προηγούμενη βδομαδα. Μαλλον έχεις κόμπλεξ με μας.Εμεις δεν αφήσαμε να μολυνθεί το Μαίναλο με τα σκουπίδια του δήμου.

Συγχαρητηρια ρε καράβλαχοι, δεν πηρατε τα σκουπίδια της Τρίπολης, αλλά απο το χωριουδάκι σας τα βάζατε στο....Μαίναλο, χαχαχαχα! (α, και δεν ειμαι ο πιο πάνω, απλά δε μου άρεσε το στυλάκι σου χωριάτη)

Ειμαι περήφανος χωριάτης με πολιτισμενε πρωτευουσιανε...... Καραβλαχε και ΕΣΥ στην ΤΡΙΠΟΛΗ δεν ρίχνεις φόλες! Άντε γεια

15:20 Είσαι περήφανος γιατί δεν έχεις το γνώθι σαυτόν. Δεν πειράζει, όπως και να 'χει κοίτα να κόψεις κάτι από την πολλή σου....περηφάνεια, γιατί από ένα σημείο και μετά να ξέρεις υποκρύπτει μεγάλα κόμπλεξ.....

Τα κόμπλεξ τα έχετε εσεις που νομίζετε ότι είστε στην πόλη και κάτι κάνετε. Και ποιος σου είπε οτι τις φόλες δεν τις έριξε κάποιος απο εσάς???

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.