Τέλος από τον Παναρκαδικό ο Σωτήρης Ψυχογιός

Τέλος από τον Παναρκαδικό ο Σωτήρης Ψυχογιός

Οκτώβριος 30, 2018 - 15:42
12 σχόλια

Ο Σωτήρης Ψυχογιός δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να υπερασπίζεται την εστία του Παναρκαδικού στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος με την είδηση να πέφτει σαν "κεραυνός" στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο λόγος του τέλους της συνεργασίας μεταξύ του Σωτήρη Ψυχογιού με τον Παναρκαδικό έχει να κάνει με την διαφωνία του έμπειρου τερματοφύλακα με τον προπονητή Αντώνη Μαυρέα αναφορικά με θέματα λειτουργίας της ομάδας.

Το γεγονός αυτό είχε συνέπειες με τον Μεσσήνιο τεχνικό να ανακοινώνει στον Σωτήρη Ψυχογιό πως δεν υπολογίζεται και κάπως έτσι να πέφτουν οι τίτλοι τέλους μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σωτήρης Ψυχογιός έχει συνδέσει απόλυτα την ποδοσφαιρική του καριέρα με τον Παναρκαδικό ενώ έχει αγωνιστεί και στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του εφετινού πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Δεν διώχνεις με άσχημο τρόπο έναν παίχτη που έχει αφιερωθεί σε αυτή την ομάδα για πάνω από 10 χρόνια!!ΠΑΝ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ...Θα μείνει άραγε κανένας Αρκάς;

Έφυγε κ ο τελευταίος ντόπιος ποδοσφαιριστής από αυτούς που έβγαλαν τον Παναρκαδικο από την αφάνεια κ τον έσωσαν από την διάλυση!!!

Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΙΝAΙ ΚAΙ ΘA ΠAΡAΜΕΙΝΕΙ ΠAΝAΡΚAΔΙΚΟΣ ΟΣΟ ΚAΙ AΝ AΔΙΚA ΠΙΚΡAΘΗΚΕ.

Το ότι υπάρχουν ακόμα γραφικοί που ασχολούνται με τον Παναρκαδικό λες και μιλάμε για τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή τη Μπάγερν, πραγματικά με ξεπερνάει. Έχει καταντήσει το λιγότερο κουραστικό για να μην πω ότι μας έχετε ζαλίσει τα αρ####α

Και ο καδάς Τριπολιτσιώτης είναι αλλά στο Άργος όταν έβαλε γκολ πήδηξε 2 μέτρα.Ντροπη του.

Σας Παρακαλώ Κύριε.Παναρκαδικος σημαίνει ιστορια.βαριά φανέλα. Ρωτήστε και μένα.ακομα περιμένω.... ουστ λερες

Εδώ υποστηρίζουμε Ραχούλα δεν θα υποστηρίξουμε Πσναρκαδικαρα;ουσττττττττ.Ξενοφερτοι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.