Τελευταία ευκαιρία για την τακτοποίηση αυθαιρέτων;

Τελευταία ευκαιρία για την τακτοποίηση αυθαιρέτων;

Σεπτέμβριος 26, 2019 - 16:33
0 σχόλια

Με τα έως τώρα δεδομένα δεν προβλέπεται να δοθεί νέα παράταση για την τακτοποίηση αυθαιρέτων, η προθεσμία της οποίας λήγει στις 9 Νοεμβρίου. Χαρακτηριστικά χθες με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκάνησου έγινε γνωστό πως «ο γενικός γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία παράταση στον νόμο περί τακτοποιήσεως αυθαιρέτων».

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «Τα Νέα» από το υπουργείο Περιβάλλοντος, το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη. Μάλιστα, όπως λένε, δεν αποκλείεται να δοθεί μια μικρή παράταση - maximum έως το τέλος του χρόνου. Από εκεί και πέρα τον… λόγο θα έχουν οι μπουλντόζες.

Κατά τις ίδιες πηγές, αν τελικά δοθεί η οποιαδήποτε πίστωση χρόνου στους ιδιοκτήτες ακινήτων, αυτό θα γίνει προκειμένου να βελτιωθούν μια σειρά από πράγματα, όπως είναι για παράδειγμα, ο τρόπος που γίνονται σήμερα οι συναλλαγές.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.