Γιαννακούρας: «Κωλοτούμπα» Νίκα, Σκαντζού και Μητσοτάκη για τη ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Γιαννακούρας: «Κωλοτούμπα» Νίκα, Σκαντζού και Μητσοτάκη για τη ΣΔΙΤ Πελοποννήσου

Σεπτέμβριος 26, 2019 - 10:12
1 σχόλια

Την αλλαγή στάσης του Παναγιώτη Νίκα, του Μανώλη Σκαντζού αλλά και του Πρωθυπουργού σχετικά με τη ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο σχολίασε ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας:

Πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο, σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και προβληματίστηκα ιδιαίτερα για την αλλαγή στάσης και για την "κωλοτούμπα" , όπως την χαρακτήρισα του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Προέδρου του Συμβουλίου Μ.Σκαντζού αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού πριν λίγο καιρό για το θέμα του ΣΔΙΤ, στη διαχείριση των απορριμμάτων

Όταν ο Πέτρος Τατούλης, ανοίγοντας κυριολεκτικά δρόμους έφερε το ΣΔΙΤ, είχε δεχθεί και ο ίδιος και όλοι εμείς τα πυρά των προαναφερομένων και όχι μόνο.

Εγώ προσωπικά επειδή τυχαίνει να είναι το χωριό δίπλα από εκεί που θα γίνει η μονάδα διαχείρισης άκουσα τα εξ αμάξης και όχι μόνο αλλά υπήρξε έξω από το σπίτι μου διαμαρτυρία 200 ατόμων.

Τι έγινε τώρα και ανακαλύψατε όλοι εσείς που αντιδρούσατε πως το έργο του ΣΔΙΤ είναι περιβαλλοντικό.

Αν άκουγα μία "συγγνώμη" θα προβληματιζόμουν αλλά δεν άκουσα κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση και για αυτό για ηθικούς λόγους δεν ψήφισα τις απαλλοτριώσεις των εκτάσεων.

Δεν μπορεί να δεχόμαστε κριτική κάθε μέρα σε ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και για το θέμα των σκουπιδιών και αυτοί που μέχρι χθες ήταν αντίθετοι να δηλώνουν υπέρμαχοι.

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.