Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά της ΑΕΚ Τρίπολης

Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία το εσωτερικό τουρνουά της ΑΕΚ Τρίπολης

Φεβρουάριος 03, 2017 - 20:36
0 σχόλια

Τελείωσε με απόλυτη επιτυχία και το τελευταίο εσωτερικό τουρνουά του ομίλου μας στην κατηγορία των γυναικών. Ήταν η 3η διαδοχική εσωτερική league  της ΑΕΚ Τρίπολης και πραγματικά αποτέλεσε έναν αγωνιστικό, τενιστικο μαραθώνιο, που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2016 .

Την 1η θέση για την τελευταία aektripolistennis_leaguetour κατέκτησε η Χριστοπούλου Μαριέλη με 2η την Προδρόμου Άννα. Την 3η θέση μοιράστηκαν η Τσιλέπη Αναστασία και η Καρτσάκη Έρη.

Σειρά παίρνει απο αύριο η Master League της ΑΕΚ Τρίπολης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έπαιξαν, τόσο στην τελευταία league,  όσο και στις τρείς προηγούμενες. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία γεμάτη τενιστικά και όχι μόνο παιχνίδια.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι απονομές των αγώνων θα γίνουν στιν κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου μας την Κυριακή 12/2/2017.

Αναφορικά με τις βαθμολογίες των γυναικών υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη νικήτρια στην τελική κατάταξη  στην κατηγορία,  των γυναικών, θα παραλάβει το μεγάλο δώρο του τουρνουά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Συμμετοχή στην Master league έχουν οι τέσσερις παίχτριες που συγκεντρωσαν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών. Ποιο συγκεκριμένα οι: Προδρόμου Άννα, Χριστοπούλου Μαριέλη, Έρη Καρτσάκη και Νέλλη Τζιάρου.

  Πατώντας το παρακάτω αρχείο θα δείτε τους 4 πρώτους σημειωμένους με «ν».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις βαθμολογίες.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλό των γυναικών στην Master League.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.