Τεγεατικός Σύνδεσμος: Μια μοναδική ζωντανή γιορτή στην Επισκοπή

Τεγεατικός Σύνδεσμος: Μια μοναδική ζωντανή γιορτή στην Επισκοπή

Αύγουστος 19, 2023 - 20:00
2 σχόλια

Μάγεψε η παρέα των βιρτουόζων μουσικών, το φλογερό τρίο, χθες το βράδυ στο χώρο της Έκθεσης στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. 

Ο Μανώλης Καραντίνης με το μπουζούκι του, ο Θάνος Γκιουλετζής με το βιολί του και ο Αχιλλέας Σοφούδης με το πιάνο και τη φωνή του, έστησαν μια μοναδική ζωντανή γιορτή επί σκηνής. 

Μια ιδιαίτερη εμφάνιση, προσφορά, του Τεγεατικού Συνδέσμου στους επισκέπτες της Πανήγυρης και της Έκθεσης. 

Ο κόσμος και ο χώρος, είναι αυτά που διαμόρφωσαν τις διαθέσεις και ξετύλιξαν τις μελωδίες και τις συγχορδίες, σε ένα πρόγραμμα, που συνδύασε τη συναυλία με την μπουάτ. Από το “solo” μπουζούκι, και την κλασσική μουσική με το βιολί, κατέληξαν σε μια μοναδική σύμπραξη, όπου ο κόσμος έγινε το τέταρτο μέλος της παρέας, χορεύοντας και τραγουδώντας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 


2 Σχόλια

09:14 επειδή πρέπει να είναι το μοναδικό ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ που έχει γραφτεί εδώ και δεκαετίες, να το κορνιζάρετε να το βάλετε στη λαογραφική συλλογή σας ως κειμήλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.