Τεγέα τότε Τεγέα και τώρα, η παλιά φουρνιά έσμιξε ξανά

Τεγέα τότε Τεγέα και τώρα, η παλιά φουρνιά έσμιξε ξανά

Ιούλιος 05, 2023 - 21:07
2 σχόλια

Ο αθλητισμός και στην προκειμένη περίπτωση το ποδόσφαιρο ενώνουν, φτιάχνουν μικρές και ενίοτε μεγάλες ιστορίες και δημιουργεί τα δικά του μοναδικά συναισθήματα που παραμένουν ισχυρά στο πέρασμα των χρόνων.

Εδώ το ποδόσφαιρο ξυπνά μνήμες, κάνει τους παλιούς να αναπολήσουν και να θυμηθούν και τους νεότερους να μάθουν και να διδαχθούν για αυτούς που στο παρελθόν κράτησαν ψηλά την σημαία της Τεγέας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Νασιάκος, ο Θοδωρής Κουτσούρης, ο Βαγγέλης Πλαντζάς και ο Γιάννης Καρκαζής φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα της αγαπημένης τους Τεγέας, της ομάδας του χωριού τους και τώρα τόσα χρόνια μετά ξανά στο ίδιο γήπεδο που τώρα πια δεν είναι ξερό αλλά πράσινο και με εξέδρα είναι μαζί για να κλωτσήσουν το τόπι.

Ο καθένας τους έχει διαγράψει την δική του πορεία τόσο με την Τεγέα όσο και με άλλες ομάδες του νομού μας και εκτός Αρκαδίας και αποτελούν ξεχωριστές προσωπικότητες ωστόσο αυτό το Τεγεάτικο ποδοσφαιρικό αντάμωμα από το παρελθόν έχει την δική του ξεχωριστή αξία.

Με χαμόγελα πλατιά, με το ίδιο πάθος όπως τότε και με γεμάτη την ψυχή έτρεξαν, έδωσαν οδηγίες (Κουτσούρης), χάρηκαν και έκαναν αυτό που τόσο μα τόσο τους αρέσει που δεν είναι άλλο από την απλή άδολη χαρά του παιχνιδιού.

Αυτοί λοιπόν είναι ένα μέρος της παλιάς φουρνιάς της Τεγέας με μεγάλη και διαχρονική προσφορά στην ομάδα και το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Εαν δεν γνωριζουμαι κατι πρεπει να ρωταμε και μετα να εκφερουμαι γνωμη.ο θοδωρης ηταν απο τους πιο καλους τεγεατες ποδοσφαιριστες της γενιας του και με παραστασεις απο τον μεγαλο παναρκαδικο,αστερα και σπαρτη στις εθνικες κατηγοριες και για αρκετα χρονια το α και ω στην ομαδα της τεγεας..μην μηδενιζουμε τα παντα πισω απο ενα πληκτρολογιο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.