Τατούλης: Όσοι πρωθυπουργοί και να σας «περπατήσουν», οι Πελοποννήσιοι είναι ελευθερόφρονες

Τατούλης: Όσοι πρωθυπουργοί και να σας «περπατήσουν», οι Πελοποννήσιοι είναι ελευθερόφρονες

Σεπτέμβριος 25, 2019 - 20:53
1 σχόλια

Κατά τη δευτερολογία του, στη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοπονννήσου με θέμα τις απαλλοτριώσεις, ο τέως περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, απαντώντας στον Γιώργο Δέδε περί της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τη ΣΔΙΤ, είπε:

«Ακούμε παράξενα και περίεργα. Δεν είναι γνωστή η συμφωνία που είχε γίνει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Ο κ. Δέδες τώρα τη μαθαίνει; Αποφασίσαμε ότι θα υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ ΦΟΔΣΑ και ΤΕΡΝΑ, προκειμένου να υπηρετηθούν οι τρεις όροι που ανέφερε. Αυτή τη στιγμή, μπαίνει το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης;». Ο κ. Δέδες απάντησε: «Κάναμε επαναδιαπραγμάτευση σε έργα αυτοκινητοδρόμων», με τον κ. Τατούλη να ανταπαντά: «Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Μεγάλη σημασία έχουν όσα ακούγονται ως ψέματα. Το έργο αυτό είναι ένα έργο μελετημένο, εξαιρετικά σχεδιασμένο, με πλήρη ασφάλεια στην προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Εμείς είπαμε για πράσινη διαχείριση. Το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου έγινε πιλότος για όλη τη χώρα. Η νέα κυβέρνηση δεν μπόρεσε να φέρει δικό της μοντέλο διαχείρισης, εγώ την προκάλεσα. Εκτός κι αν είναι να μιλήσουμε για νομοθέτηση της καύσης στη χώρα μας. Αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι κανείς δεν μπορεί αν το κάνει αυτό. Ως προς τη μόλυνση του περιβάλλοντος, το έργο έχει 100% υδατοσταγή προστασία. Ο περιφερειάρχης δεν θυμάται ότι υλοποιήσαμε δύο ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου των 300 εκατ. ευρώ».

Εμείς δεν βρίζουμε κανέναν. Πολιτικά επιχειρηματολογούμε. Πολιτικά θυμίζουμε στους πολίτες τι έγινε. Δεν είναι το προσωπικό υβρεολόγιο. Είναι τα συμβόλαια θανάτου για όλες τις οικογένειές μας. Σήμερα δεν βρίζει η περιφερειακή αρχή; Μεγαλύτερη προσωπική επίθεση δεν έχει δεχθεί ο πρόεδρος του ΠεΣυ από εμένα και τους συνεργάτες μου.»

Ό,τι και να κάνετε, όσους πρωθυπουργούς και να φέρετε να σας πάρουν το χέρι να σας περπατήσουν, οι πολίτες έχουν αποδείξει ότι μπορούν και στέκονται ελευθερόφρονες. 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ξεχνάτε ότι η Υπηρεσία ΠΕΧΩΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με υπογραφή ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ γνωμοδοτεί αρνητικά από το 2014 , όπως και πρόσφατα με την Τροποποίηση της ΑΕΠΟ. Κάποιος, με ειδικές γνώσεις που τώρα γνώρισε το Έργο και διάβασε όλα τα σχετικά έγγραφα μας είπε: "Καλά πώς είναι δυνατόν να γνωμοδοτούν αρνητικά οι Υπηρεσίες τους και οι επικεφαλής να το παραβλέπουν και να ψηφίζουν το αντίθετο. Περίεργο"............

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.