Τατούλης: Οι πολίτες στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις

Τατούλης: Οι πολίτες στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις

Σεπτέμβριος 10, 2018 - 17:36
3 σχόλια

Λιτή απάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στα περί μη στήριξής του από τη Νέα Δημοκρατία

Ένα μικρό αλλά σαφές σχόλιο, απάντηση στα όσα ακούγονται από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας περί μη στήριξης της «Νέας Πελοποννήσου» από το κόμμα στις επερχόμενες αυτοδιοκητικές εκλογές επεφύλασσε ο χαιρετισμός του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη κατά την έναρξη της συνεδρίασης του ΠεΣυ Πελοποννήσου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην Κόρινθο, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Τατούλης, αφού αναφέρθηκε σε όσα σχεδιάζονται με συνεργασία της Περιφέρειας και των παραγωγικών φορέων της Κορινθίας για τη ανάπτυξη του τόπου, υπογράμμισε:

«Αυτά έχουν σημασία. Διότι οι πολίτες ξέρουν ότι πρέπει να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις, στις δυνάμεις του τόπου τους.»

Όλα τα άλλα, είναι κραυγές άναρθρες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι φωνές και κραυγές του παρελθόντος, όμοιες με αυτές που μας έχουν οδηγήσει στην κρίση.

 


3 Σχόλια

το θέμα είναι "ποιος θα στηρίξει την ΝΔ". Γιατί κύριοι δεν μας τα λέτε καθόλου καλά εκεί στο κόμμα. Κοιταχτε να συνέλθετε και κατεβείτε απτο καλάμι.....................Τα πραγματα δεν είναι ευκολα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.