Τατούλης: Ευρύτατα πολιτικά μηνύματα στις εκλογές του Μαΐου (Video)

Τατούλης: Ευρύτατα πολιτικά μηνύματα στις εκλογές του Μαΐου (Video)

Αύγουστος 16, 2013 - 16:10
9 σχόλια

Την πεποίθησή του ότι οι εκλογές του Μαΐου του 2014 δε θα έχουν περιφερειακό ή τοπικό χαρακτήρα αλλά θα  δώσουν ευρύτατα πολιτικά μηνύματα εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στην κάμερα του arcadiaportal.gr.

Δείτε τις δηλώσεις του Π. Τατούλη στο βίντεο που ακολουθεί.

Video: 

youtube://v/zxjcPQ85NfU


9 Σχόλια

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ κ. ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ....... ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΙΟΝ ΤΟΥ !!!!!!!

Ο γκόρτσος και ο γκρούεζας, το κομματικό φυτό, ο παρακεντές, ο ετερόφωτος παλαμακιστής, ο κεκράχτης, η γλάστρα και ο butler στην πλάτη του Τατούλη που συμπεριφέρεται κατά το "όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη", είναι αυτός που θέλει να γίνει Δήμαρχος της Τρίπολης; Φέρτε τις "μαλαστούπες" για να πέσει πολύ γέλιο!

ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΑΣΤΡΙΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Ή ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΑΛ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ". Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ, ΙΚΑΝΑ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Πο πο πο λεβέντες πίσω από το θείο Πέτρο.Πέτρο γέρασες...

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ,ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΧΑΝΑΜΕΝ!

An: ppel-press@ppel.gov.gr Betreff: Προς Κ Περιφερειαρχη Μαλανδρινο 3/08/2013 Προς τη Περιφερεια Πελοποννησου Δ-ση Δημοσιας Υγειας εμαιλ: glias_i@web.de K Τατουλη Κοινοποιηση: Κ Υπουργον Δημοσιας Υγειας και Κοινωνικης Ασφαλισεως Θεμα: Ενεργειες Υπαλληλων σας με αρνητικο αποτελεσμα Σχετικο: Υπαριθμον 1849/14/06/2013 εγγραφο Διευθυνσεως Δημοσιας Υγειας Μεσσηνιας Διαβασα με πολυ προσοχη το πιο πανω σχετικο εγγραφο και παρατηρησα τα ακολουθα: 1. Δεν ειδοποιηθηκα απο τους υπαλληλους της αρμοδιας υπηρεσιας ωστε κατα την διενεργεια της αυτοψιας που ενεργησανε στο καταγγελθεντα χωρο να ειμαι παρων. Αντιθετα φαινεται οτι ειδοποιησανε τον καταγγελομενο και καθαρισε τον χωρο οπως μου εδηλωσε τηλεφωνικα η προισταμενη του αρμοδιου γραφειου. 2. Οι εξι φωτογραφιες που ειχα επισυναψει στην αναφορα μου δεν αξιοποιηθηκαν. Σε αυτες φαινονται καθαρα τα καταγγελομενα ζωα καθως επισης και τα αποβλητα αυτων (Kοπρανα) στον χωρο εμπροσθεν της οικιας μου. 3. Δεν αναφερεται στο σχετικο έγγραφο αν αναζητηθηκανε τα καταγγελομενα ζωα και που ευρεθησαν. Ευρεθησαν σε νομιμο χωρο ιε σταβλο η ελευθερα μη επιτηρουμενα? Φυσικο ειναι τα ζωα να μην ευρεθησαν στο σημειο που κατήγγειλα, διοτι ειναι ανεπιτήρητα οπως φαινεται στην φωτογραφια και μετακινουνται. 4. Αναφερεται στο εγγγαφο το σχετικο η νομοθεσια που διεπει τον σταβλισμο των ζωων. Την νομοθεσια οι πολιτες την γνωριζουν, η ειναι υποχρεωμενοι να την γνωριζουν? Βεβαιωθεισες παραβασεις δεν αναφερονται. Δηλλαδη νομιμος ο σταβλος? Υπηρχε και που? Το κοινοποιω και σε εσας κυριε υπουργε διοτι εαν ηξερα αυτον τον τροπο λειτουργιας της συγκεκριμενης υπηρεσιας δεν θα απευθυνομουνα ποτε σε αυτους. Θα πηγαινα στον εισαγγελεα της περιοχης και θα ζητουσα ορισμο πραγματογνωμονα ιδιωτη και θα ειχα αποτελεσμα. Τετοιες υπηρεσιες οχι μονο δεν χρειαζονται για τους πολιτες αλλα αντιθετα ειναι και χρηματικα δαπανηρες. Μηπως και εδω χρειαζεται η διαθεσιμοτητα? Κ Υπουργε. Ζητω και την δικη σας θεση πανω σε αυτο το θεμα. Το ιδιο ζητω επισης και απο τον κυριο Περιφερειαρχη που ειναι και ο καθηλην αρμοδιος για την λειτουργια αυτης της υπηρεσιας. Σας ευχαριστω πολυ Λιασης Κωνσταντινος Μαλανδρινο Νομου Φωκιδας τκ 33053 τηλ 6972007475