Δημ. Παυλής: Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές (Video)

Δημ. Παυλής: Είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές (Video)

Αύγουστος 16, 2013 - 16:04
22 σχόλια

Ο αρχηγός της μείζονος πλειοψηφίας  του Δήμου Τρίπολης Δημήτρης Παυλής από την έκθεση της Τεγέας δήλωσε στο arcadiaportal.gr ότι η παράταξή του είναι σχεδόν έτοιμη για τις εκλογές του Μαΐου του 2014 και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αναδείξει και θα ακούσει τα προβλήματα των δημοτών, κατηγορώντας παράλληλα τη Δημοτική Αρχή ότι έχει αποτύχει και ότι παρουσιάζει έργα που δεν έχουν γίνει.

Περισσότερα στο βίντεο .

Video: 

youtube://v/SO0CKbIvuiQ


22 Σχόλια

Δημήτρη άκου τι λέει ο τατουλης… ΄΄ οι εκλογές δε θα έχουν περιφερειακό ή τοπικό χαρακτήρα αλλά θα δώσουν ευρύτατα πολιτικά μηνύματα΄΄… καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε;...ή το παίζουμε στρουθοκαμηλοι.

Ευτυχώς που θα μας σώσεις εσύ και η παραταξή σου. Τώρα ηρεμήσαμε!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ,ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ.ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΙΟΙ ΤΟ ΜΑΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟ.

Μία απ τις καλύτερες παρουσίες του Δημήτρη Παυλή,απλή και ουσιαστική.

παυλή προχώρα σε θέλει όλη η χώρα είσαι η ελπίδα μας - π*** π*** π*** μας εμπρός παυλλλλή - για νέα τριπολλλλήηηη όλα αυτά θα ακουστούν στην εξέδρα στο αυριανό φιλικό του Παναρκαδικού. Για τον μέγα σωτήρα μας. Αυτός, ο batman και ο superman bonus συνθημα: σμυρμνιώτη χανουμι - ερχεται ο τζιουμης

Γιατί ο τατουλης υπήρξε στη πολιτική του καριέρα, μεγάλος τακτικιστης… το ΄΄πρώιμο΄΄ πολιτικό του παρελθόν του έδωσε τις γνώσεις να συνθέτει και να αναλύει τα πολιτικά πράγματα στη πραγματική τους βάση…. Και βγήκε, σε προσωπικό επίπεδο, όλες τις φορές κερδισμένος..

<p>ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ ΑΜΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ **** ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΗ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ? ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ. ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΕ ΜΠΕΟ, ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΧΑΙΡΕ. ΟΙ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΕ, ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.</p>

σιγουρα θα περασει στον δευτερο γυρο κ απο κει κ περα βλεπουμε...

Ο δεύτερος γύρος φίλε, θα είναι σπέσιαλ… στήθος γλάρου, ντομάτα, τζατζίκι.

Τι λες ρε Δημητράκη που τα έργα είναι μόνο στα χαρτιά? Τύφλωση έχεις πάθει? Τις πεζοδρομήσεις που ανέφερε ο Δήμαρχος δεν τις είδες? Τα πάρκα? Τις παιδικές χαρές? Το κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο, ιατρείο? Τα έργα ύδρευσης που τόσα χωριά δεν είχαν νερό να πιούν? Ποιός σου είπε ότι τα έργα αυτά είναι μόνο στα χαρτιά? Μήπως ασχολείσαι μόνο με το ποδόσφαιρο και δεν έχεις βγει βόλτα στο δήμο να δεις όλα αυτά που έχουν γίνει?

Είπε το 2011 ο Παυλής ότι ήταν ανεξάρτητος. Το 2007 τότε ο Σμυνιώτης τι ήταν? Ποιός κατέβηκε ανεξάρτητος πρώτος και μάλιστα σε τόσο δύσκολες εποχές? Ασε ρε Δημητράκη πάντα καθυστερημένος κατεβαίνεις...

Για ποιεσ πεζοδρομήσεις ανέφερε ο Δήμαρχος? Τα πάρκα? Τις παιδικές χαρές? Το κοινωνικό παντοπωλείο, φαρμακείο, ιατρείο? Τα έργα ύδρευσης? τόσα χωριά δεν είχαν νερό να πιούν? Είστε για γέλια....δήμαρχε και παρεακι εκει στη λαγοπατη.... Τικ-τοκ τικ-τοκ τικ-τοκ ο χρόνος σας τελειώνει!!! Λ@@@@@@ του κ@@@@@!!!!!!

Επειδή ο ανώνυμος Σαβ, 17 Αυγ.2013 - 13:36 έχει προφανώς πρόβλημα όρασης τον πληροφορώ ότι στους πεζόδρομους, τα πάρκα, τις πλατείες και τις παιδικές χαρές μπορεί να πάει ακολουθώντας και τους οδηγούς τυφλών που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα νέα έργα...

οσο για το συνθημα..αλλο κορακι αυτο!!!

ΡΕ ΣΕΙς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΑΣΟΥΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ..... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ.. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

ρε σεις , ο Παυλης ανεξαρτητος χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!! ειναι ανεξαρτητοι και ολα τα χαβανοχερα που θα βαλει στο ψηφοδελτιο του ? Ρε σεις ο Τσιαμουλος ανεξάρτητος χα χα χα χα χα ο Κακλαμανος ανεξαρτητος χα χα χα χα ρε για να πληθεί η ΠΡΑΣΙΝΙΛΑ σας πρέπει να σας βάλλουν στη χλωρίνη καμια δεκαριά χρόνια

Ο ΠΑΥΛΗΣ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ,ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ 2000 ΨΗΦΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΜΑ ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΟΠΑΡΕΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Δεν κάνεις εσύ για Δήμαρχος Δημητράκη. Το μυαλό σου τόχεις αποκλειστικά και μόνο στη ****, όπως και τόσοι άλλοι. Αυτό δείχνει η πορεία σου. Χίλιες φορές καλύτερα ο Σμυρνιώτης, μας εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Να δούμε βέβαια και τι άλλες υποψηφιότητες θα υπάρξουν. Αλλά μακριά εσύ από τον Δήμο μας. Οι δημότες πρέπει να το προσέξουν ιδιαίτερα αυτό.

Δε μιλάτε τώρα Σμυρνιωτικά παπαγαλάκια.Μούγκα στη στρούγκα!

ο Σμυρνιώτης δε θα βρει ούτε τον δικό του.Μάης κοντή γιορτή!