Τάσος Παπαζαχαρίας: Πρέπει πρώτα να εξυγιανθεί η δικαιοσύνη

Τάσος Παπαζαχαρίας: Πρέπει πρώτα να εξυγιανθεί η δικαιοσύνη

Μάρτιος 13, 2018 - 08:12
1 σχόλια

Ο Τάσος Παπαζαχαρίας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα

Η πληγή που συνεχώς αιμορραγεί και δεν λέει να κλείσει, αναστατώνοντας και εκνευρίζοντας κάθε τόσο τη κοινωνία μας, είναι εκείνη της δικαιοσύνης!

Πριν τη καθιέρωση του οποιουδήποτε νέου αυστηρού κανονισμού για τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, πρέπει πρώτα να εξυγιανθεί η δικαιοσύνη, ώστε να σέβεται και να εφαρμόζει τους κανονισμούς και τους νόμους!

Είναι απαράδεκτο και δεν τιμά τη δικαιοσύνη, να βγάζει απόφαση και να αναιρεί πρωτόδικη απόφαση, περί διεξαγωγής του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών ξημερώματα της Κυριακής και να πωλούνται εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τυπωμένα και θεωρημένα μέρες πριν τον αγώνα!

Πρέπει από κάποιους να ζητηθούν εξηγήσεις και να αποδοθούν ευθύνες και δεν χρειάζονται αυστηρότερες ποινές!!!


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Oταν αγανακτούσες (και δυνάμωνες) στις πλατείες μαζί με μαύρους και κόκκινους φασίστες δεν το περίμενες πως θα βρεις μπροστά σου την εκδοχή της ομοιόχρωμης ποδοσφαιρικής πλέμπας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.