Τα συγχαρητήρια του Κώστα Βλάση στον Δημήτρη Καμπόσο (pics)

Τα συγχαρητήρια του Κώστα Βλάση στον Δημήτρη Καμπόσο (pics)

Οκτώβριος 05, 2021 - 11:46
2 σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκου Ταγαρά.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης σε ανάρτησή του στο Facebook συγχαίρει τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών και αναφέρει:

Ένα μεγάλο μπράβο στον καλό φίλο και Δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, που εν μέσω πανδημίας κατάφερε με αυτοχρηματοδότηση να ολοκληρώσει ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο, που πραγματικά έλειπε από τον τόπο.

Παρόντες  ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος,οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Σχοινοχωρίτης και Γιάννης Μαντζούνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης και Αναστάσιος Γανώσης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Άργους Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος και Γιώργος Πανοβράκος, η πολιτευτής Ελένη  Παναγιωτοπούλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων και πολίτες.

 


2 Σχόλια

Ενώ στην Τρίπολη για να το "αναβαθμίσουμε" το έχουμε κλειστό 18 μήνες και ακόμα να ξεκινήσουν τα έργα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.