Τα στόπερ στην Α' Αρκαδίας βάζουν γκολάρες (vid)

Τα στόπερ στην Α' Αρκαδίας βάζουν γκολάρες (vid)

Φεβρουάριος 25, 2019 - 19:05
0 σχόλια

Η 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας είχε συνολικά 16 τέρματα σε 5 αναμετρήσεις 2 εξ' αυτών να ξεχωρίζουν, να είναι τα ωραιότερα και με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και να προέρχονται μάλιστα από κεντρικούς αμυντικούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μούστος του Ορχομενού στον αγώνα με την Τεγέα και ο Θοδωρής Παναγιωτόπουλος στο παιχνίδι του Μαντινειακού με την Δόξα Μεγαλόπολης πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ που θα ζήλευαν ακόμα και επιθετικοί.

Στο Λεβίδι ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός του Ορχομενού Θοδωρής Μούστος προωθήθηκε σε ένα κόρνερ της ομάδας του, έμεινε στην περιοχή με την μπάλα να μένει γύρω από τα καρέ της Τεγέας και έπειτα από μπαλιά με το εξωτερικό του Παυλίδη με ένα άπιαστο γυριστό στην κίνηση έστειλα την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα φανταστικό γκολ υψηλού βαθμού δυσκολίας δίνοντας το έναυσμα της αντεπίθεσης για την ανατροπή της ομάδας του.

Στην Τρίπολη ο Μαντινειακός προηγήθηκε με την Δόξα όσο το παιχνίδι έφτανε προς τα τελευταία του λεπτά να προωθεί όλο και περισσότερους στην επίθεση της. Αυτό έγινε και με τον Αποστόλη Παναγιωτόπουλο ο οποίος έπειτα από μεγάλη μπαλιά από την άμυνα του Γιαννακούλια έκανε το κοντρόλ έξω από την περιοχή, γύρισε το σώμα του φέροντας στο δεξί του πόδι την μπάλα και με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Δημητρίου πετυχαίνοντας ένα πολύ ωραίο τέρμα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αποστόλης Παναγιωτόπουλος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι κυπέλλου του Μαντινειακού με την  Δόξα Μεγαλόπολης στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας σε μια πανομοιότυπη φάση  με γυριστή κεφαλιά αυτή την φορά από το ύψος της περιοχής σε μπαλιά και πάλι από τον κεντρικό άξονα και την άμυνα του Παπαδόπουλου.

Απολαύστε τα δύο υπέροχα γκολ που σημείωσαν οι Θοδωρής Μούστος του Ορχομενού Λεβιδίου και ο Αποστόλης Παναγιωτόπουλος της Δόξας Μεγαλόπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα στόπερ της Α' Αρκαδίας βάζουν γκολάρες


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.