Τα στατιστικά του πρώτου γύρου στους δύο ομίλους της Β’ Αρκαδίας

Τα στατιστικά του πρώτου γύρου στους δύο ομίλους της Β’ Αρκαδίας

Νοέμβριος 21, 2017 - 13:30
1 σχόλια

Ο πρώτος από τους τρεις συνολικά γύρους στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας και στους δύο του ομίλους ολοκληρώθηκε με τον Παγγορτυνιακό, την Ελπίδα, τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και τον Νικηταρά να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων τους.

Στον πρώτο όμιλο ο Παγγορτυνιακός στο νέο του ξεκίνημα βρίσκεται στην κορυφή με το τέλος του πρώτου γύρου όντας η μοναδική αήττητη ομάδα με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με την Ελπίδα να είναι στον έναν βαθμό πίσω με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές φαίνονται να είναι και η Νεστάνη με την Κανδήλα που βρίσκονται στο -2 από την δεύτερη θέση και στο -3 από την κορυφή με ενώ Κορύθιο και Δημητσάνα μοιράζονται τις δύο τελευταίες θέσεις. Επίσης η Ελπίδα είναι η καλύτερη επίθεση με 13 συνολικά ενώ Παγγορτυνιακός και Κανδήλα οι καλύτερες άμυνες έχοντας δεχθεί μόλις 4 τέρματα.

Στον πίνακα των σκόρερ ο Ζερβόγιαννης της Κανδήλας μετά από 5 αγωνιστικές μετράει 6 τέρματα και είναι στην κορυφή των σκόρερ με τον Βλάση του Παγγορτυνιακού να ακλουθεί με 4.

Στον δεύτερο όμιλο τώρα μπορεί οι ομάδες να είναι λιγότερες ωστόσο και εδώ το θέμα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου που ξεκίνησε με -5 από την περσινή σεζόν κάλυψε την διαφορά και μάλιστα με το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκεται ισόβαθμος στην πρώτη θέση με τον Νικηταρά.

Ο Ολυμπιακός Λεωνιδίου είναι εντυπωσιακός καθώς όχι μόνο είναι αήττητος αλλά είναι και η καλύτερη επίθεση με 15 γκολ και η καλύτερη άμυνα του 2ου ομίλου με μόλις δύο γκολ παθητικό σε τέσσερεις αγώνες.  Από κει και πέρα ο Νικηταράς βρίσκεται στο ρετιρέ και στο +2 από τον Ηρακλή με το τέλος του πρώτου γύρου ενώ Φορτούνα και ΑΕ Μαρίου είναι στις δύο τελευταίες θέσεις.

Στον πίνακα των σκόρερ η κορυφή έχει χρώμα ερυθρόλευκο με τον Βλάμη του Ολυμπιακού Λεωνιδίου να έχει σκοράρει  5 γκολ σε 4 αναμετρήσεις και τον συμπαίχτη του Γενεόπουλο να ακολουθεί με 4 γκολ.

Βαθμολογία 1ου ομίλου Β’ Αρκαδίας

1. Παγγορτυνιακός 11

2. Ελπίδα 10

3. Κανδήλα 8

4. Νεστάνη 7

5. Δημητσάνα 2

6. Κορύθιο 2

Βαθμολογία 2ου ομίλου Β’ Αρκαδίας

1. Ολυμπιακός Λεωνιδίου 7

2. Νικηταράς 7

3. Ηρακλής 5

4. Φορτούνα 2

5. Α.Ε. Μαρίου 1

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.