Τα «σκάει» η Σασουόλο στον Αστέρα για να αγοράσει τον Κυριακόπουλο

Τα «σκάει» η Σασουόλο στον Αστέρα για να αγοράσει τον Κυριακόπουλο

Δεκέμβριος 07, 2019 - 21:06
1 σχόλια

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Σασουόλο έχοντας κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας με τους Ιταλούς να πείθονται για την αξία και την προοπτική του Αχαιού αριστερού μπακ-χαφ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» η Σαουόλο είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Γιώργου Κυριακόπουλου μιας και ο 23χρονος άσος αγωνίζεται δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Γιώργου Κυριακόπουλου από πλευράς αρκαδικής ομάδας όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, είναι στα 600.000 ευρώ, αλλά το ποσό που θα βάλει ο Αστέρας Τρίπολης στα ταμεία του μαζί με το ενοίκιο δανεισμού αναμένεται να φτάσει 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος έχει αγωνιστεί 4 φορές στην Serie A' έχοντας και μία ασίστ δείχνοντας να πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να καθιερώνεται στο βασικό πλάνο της ομάδας του καπαρώνοντας την θέση του αριστερού άκρου της άμυνας της "Σάσου".

Εφόσον το ιταλικό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» επιβεβαιωθεί τότε ο Αστέρας Τρίπολης πάει για ένα ακόμα σπουδαίο και μεγάλο deal κάνοντας το μάλιστα με μια ομάδα του Campionato.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.