«Τα σχολεία να έχουν προτεραιότητα στο μάζεμα των σκουπιδιών»

«Τα σχολεία να έχουν προτεραιότητα στο μάζεμα των σκουπιδιών»

Απρίλιος 02, 2015 - 09:36
8 σχόλια

Να δοθεί προτεραιότητα στα σχολεία αποφάσισε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης στη συνεδρίαση της Τετάρτης 1 Απριλίου.

Ο κ. Ζορμπαλάς εισηγήθηκε τα απορρίμματα να μαζεύονται πρώτα από τα σχολεία, αφού υπάρχει κίνδυνος για τα μικρά παιδιά. Η Κοινότητα έκανε δεκτή την εισήγησή του και την ψήφισε ομόφωνα.

Η εισήγηση αναφέρει:

«Η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης ψηφίζει όπως δοθεί προτεραιότητα στην περισυλλογή των σκουπιδιών έξω από όλες τις σχολικές μονάδες. Εάν είναι δυνατόν από την Πέμπτη 2/4 και Παρασκευή 3/4 τα οχήματα ιδιωτών και τα απορριμματοφόρα να συλλέξουν σκουπίδια πρώτα από τα σχολεία.»

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ???

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΕΣ ΒΡΕ ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΤΑΝ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΕΣΥ!!

Απάντηση: @Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Πέμ, 02/04/2015 - 11:23 1) ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΧΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ! 2) ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ Ο ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ! 3) ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ. 4) ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ-ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΚΤΛ. , ΟΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΙ ???, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ΑΡΑ ΚΑΝΕ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ !

O Σμυρνιώτης είχε αφήσει τα σκουπίδια κάτω για ένα μήνα γιατί δεν είχε έκτακτη ανάγκη. Ο Παυλής είχε έκτακτη ανάγκη , είχε πληρωμένη ποσότητα για τη Φυλή να πάει, είχε χώρο για προσωρινή εναπόθεση στην Αγία Τριάδα, είχε ολοκληρωμένη διαχείριση έτοιμη αδειοδοτημένη από την προηγούμενη δημοτική αρχή και έκανε μία χωματερή στη ΒΙΠΕ, μία στον Aγιο Βλάση, δεκάδες χωματερές μέσα στην πόλη και άφησε τα σκουπίδια κάτω 5 μήνες. Μας έλεγε ότι θα πάει σε δημόσιο χώρο , τελικά πήγε σε ιδιωτικό και με περισσότερα έξοδα Τι άλλο κατόρθωμα θα κάνει ακόμα?

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΩΡΙΜΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.