Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Απρίλιος 02, 2016 - 19:58
1 σχόλια

Ο Αρκαδικός έκανε το καθήκον του ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στην Τρίπολη κόντρα στην Καβάλα της οποίας και επικράτησε με σκορ 74-68 έχοντας ακόμα ένα μικρό αλλά σημαντικό πλεονέκτημα μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League.

Τα πράγματα αναφορικά με την υπόθεση παραμονής στο φινάλε του πρωταθλήματος είναι πλέον ξεκάθαρα για τον Αρκαδικό οποίος ναι μεν έχει αυτή την στιγμή ένα μικρό πλεονέκτημα αλλά λόγω του δύσκολου επόμενου αγώνα (ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ) θα έχει το αφτί του σε Τρίκαλα και Αμαλιάδα.

Και για να κάνουμε τα σενάρια αυτά πιο κατανοητά το πρώτο σενάριο είναι αν ο Αρκαδικός λοιπόν καταφέρει και κάνει το θαύμα και φύγει με την νίκη από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ θα παραμείνει ανεξάρτητα από την έκβαση των άλλων αγώνων στην Basket League.

Το δεύετρο σενάριο είναι ότι σε περίπτωση που ο Αρκαδικός χάσει από την ΑΕΚ και χάσει ο Κόροιβος από το Λαύριο στην Αμαλιάδα και πάλι ο ΣΕΦΑ είναι η ομάδα που θα παραμείνει στην κατηγορία.

Και το τρίτο σενάριο λέει πως αν χάσουν τα Τρίκαλα εντός έδρας από τον Απόλλωνα ακόμα και σε περίπτωση νίκης του Κόροιβου στην Αμαλιάδα και ήττας του Αρκαδικού από την ΑΕΚ ο ΣΕΦΑ πάει σε τριπλή ισοβαθμία με Τρίκαλα και Κόροιβο και εκεί ρίχνει την ομάδα της Αμαλιάδας.

Άρα λοιπόν ο Αρκαδικός αν ηττηθεί από την ΑΕΚ ψάχνει είτε ήττα των Τρικάλων για να παέι τουλάχιστον σε τριπλή ισοβαθμία και να παραμείνει στην κατηγορία είτε νίκη του Λαυρίου στην Αμαλιάδα αν τα Τρίκαλα κερδίσουν με δύο νίκες των αντιπάλων του και ήττα δική του από την ΑΕΚ υποβιβάζεται αυτός.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ολα ήσαν κανονισμένα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα !! Την επόμενη αγωνιστική θα νικήσουν οι γηπεδούχοι και όλα θα ''φαίνονται'' ότι έγιναν φυσιολογικά , έστω και αν δεν το πιστεύει κανείς νοήμων φίλαθλος του μπάσκετ !! Δεν πειράζει όμως , ο ΣΕΦΑ απέδειξε ότι είναι ΟΜΑΔΑ !!!!!!!!!!! Οι υπόλοιποι είναι δούλοι της συναλλαγής και τίποτα άλλο !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.