Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική του Δήμου μας άκουσε ο δήμαρχος Τρίπολης (pics,vid)

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική του Δήμου μας άκουσε ο δήμαρχος Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 31, 2022 - 13:22
12 σχόλια

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έπαιξαν όπως κάθε χρόνο η Φιλαρμονική του Δήμου μας στον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Τα παραδοσιακά κάλαντα και το τραγούδι «Πάει ο παλιός ο χρόνος» έπαιξαν με μεγάλη δεξιοτεχνία η Φιλαρμονική, που χειροκροτήθηκε θερμά από τον δήμαρχο αλλά και από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε να τους ακούσει.

Θερμές ευχές για μια καινούργια χρονιά ειπώθηκαν από όλα τα χείλη.

Δείτε απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Φιλαρμονική του δήμου μας στον Δήμαρχο Τρίπολης


12 Σχόλια

ΠαΡακεντέ ότι έχουμε πει 3 χρόνια τώρα είναι αλήθειες, όμως χρονιάρα μέρα "νερό και αλάτι". Σου εύχομαι Καλή χΡονιά και του χΡόνου αγΡοφύλακας στα φύκια. Στα φύκια και στις μεταξωτές κοΡδέλες που μας πούλησες όλα αυτά τα χρόνια.

Θα πειτε και αλήθεια ρε νούμερα. Έπρεπε να είσασταν σήμερα εκεί να βλέπετε τι έλεγε ο κόσμος στον Τζιούμη. Το 60% είναι λίγο. Θα πάθετε την πλάκα σας. Γράψτε τώρα σχολιάκια. Σε 10 μήνες θα ξανακλάψετε. Χαχαχα

Που πάτε ρε Σμυρνιωτάκια. Τόσο κόσμο και τέτοιο χρήμα που έπεσε στην Τρίπολη αυτές τις μέρες δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ. Δήμαρχε συγχαρητήρια αλλάζεις την ιστορία αυτής της πόλης. Είμαστε όλοι μαζί σου.

Συγχαρητήρια δήμαρχε. Άλλαξες την πόλη! Ανέλαβες μία πόλη νεκρή και τώρα η πόλη σιγά σιγά πετάει. Τόσος ξένος κόσμος που ήρθε αυτές τις μέρες δεν έχει ξαναέρθει. Και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι.

Καλημέρα Arcadia! Θλίβομαι για την απόλυτη κατάντια της πόλης. Υπάρχει ένας τύπος που μιλάει για 60%, δίνει συγχαρητήρια, μοιράζει κάρτες κ.λ.π. Εάν κοιτάξει κάποιος από ψηλά την πόλη θα δει την απόλυτη απογοήτευση. ΟΙ άνθρωποι το τερμάτισαν. Η πόλη θέλει νέους ανθρώπους. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Απλά να φεύγουν κι΄αυτό σημαίνει ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

@8:50 Κατά τη γνώμη σου ποιοί είναι οι νέοι άνθρωποι; Θα ήθελα να αναφέρεις κάποια ονόματα, έτσι για την...αλητεία, γιατί κατάλαβα πού (θέλεις να) το πας. Όσο για τον "τύπο" που μιλάει για 60% κλπ. κλπ. κλπ., δικαίωμά του να λέει και να γράφει ό,τι θέλει από τη στιγμή που υποστηρίζει κάποιον. Όπως και δικαίωμα δικό σου να υποστηρίζεις κάποιον άλλο. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Επειδή αυτός που υποστηρίζει δεν είναι της έγκρισής σου ή της έγκρισης κάποιων άλλων σαν και σένα, δεν θα έπρεπε να το κάνει; Καλά κάνει και γράφει για 60% και για 160%. Γράψε κι εσύ. Σε εμποδίζει ή στο απαγορεύει κάποιος; Έλεος

8.50 Πάρε μαντίλι να σκουπίσεις τα δάκρυά σου αν θλίβεσαι. Ο καθένας θα υποστηρίζει όποιον γουστάρει και δεν θα σας ρωτήσει κιόλας. Αν είναι δυνατόν

Τα επίσημα κάλαντα θα τα ακούσετε στις επερχόμενες εκλογές, αναμονή λοιπόν!

11:50 11:52 Πάντως αν σας βάλουν εσένα και το κολητό σου να περπατήσετε σε άλλον δρόμο εκτός της ΙΒ, θα είναι σαν να πατάτε σταφύλια. Άστα να πάνε σαν καρτούν με ανοιχτό στόμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.