Τα «Λεωνίδεια» αναβιώνουν και πάλι στη Νότια Κυνουρία

Τα «Λεωνίδεια» αναβιώνουν και πάλι στη Νότια Κυνουρία

Απρίλιος 27, 2015 - 13:25
0 σχόλια

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας στην προσπάθειά του να διατηρήσει την κληρονομιά των προηγούμενων γενεών μας και να υποστηρίξει θεσμούς του παρελθόντος οι οποίοι είχαν και έχουν για όλους μας διδακτικό χαρακτήρα, θα διοργανώσει σχολικούς αγώνες. Πριν από αρκετά χρόνια, οι αγώνες αυτοί έδωσαν στον τόπο μας το μήνυμα της προσπάθειας, της αγωνιστικότητας, της ευγενούς άμιλλας αλλά ανέδειξαν και πολλά ταλέντα της περιοχής μας.

Οι αναμνήσεις από τότε πολλές.

Μπορούμε όμως και σήμερα, μέσω των σχολικών μας μονάδων και των άξιων εκπαιδευτικών και εθελοντών μας, να αναβιώσουμε τις «αθλοπαιδιές», δίνοντας απεριόριστη χαρά στους μαθητές μας, την ευκαιρία να συμμετέχουν και να διακριθούν, να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, να χειροκροτήσουν τους συμμαθητές τους.

Είναι καιρός να δημιουργήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά της Νότιας Κυνουρίας.Οι αθλοπαιδιές, τα «ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ» θα πραγματοποιούνται την Άνοιξη και ευχόμαστε ο θεσμός να ξεκινήσει άρτια και να συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Φέτος συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν στις 10 Μαΐου, ημέρα Κυριακή στις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Λεωνιδίου.

Θα θέλαμε την υποστήριξη όλων σας και τη συμμετοχή σας σε αυτό το εγχείρημά μας. Ας καμαρώσουμε τα μικρά και μεγάλα παιδιά της περιοχής μας και ας είμαστε δίπλα τους να τα χειροκροτήσουμε για τη προσπάθειά τους.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.