Χερόνιμο Μπαράλες: «Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα» (video)

Χερόνιμο Μπαράλες: «Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα» (video)

Απρίλιος 27, 2015 - 13:41
0 σχόλια

Ο Χερόνιμο Μπαράλες αναδείχθηκε σε MVP του αγώνα με τον Πανθραικό βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα ακόμα παιχνίδι και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός επιθετικός της αρκαδικής ομάδας μιλώντας για την νίκη την του Αστέρα τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για την νίκη και πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χερόνιμο Μπαράλες

Για τον αν τα γκολ που έχει πετύχει είναι αρκετά για να δώσουν το τίτλο του πρώτου σκόρερ: « Δεν έχω αυτό το σκεπτικό για το αν θα διατηρήσω τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να σκοράρουμε».

Για το αν ήταν τερματοφύλακας και μπορούσε να πιάσει την μπάλα στο πρώτο γκολ που πέτυχε: «Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι τερματοφύλακας και για εμάς ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ωστόσο είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.

Για τον ένα βαθμό που απομένει για να μπει η ομάδα στα play off: «Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο ακόμα για να το εξασφαλίσουμε».

Ειδήσεις: 
Video: 

MVP: Jeronimo Barrales


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.