Τα «λαμπερά» εγκαίνια του Star Store (photos + videos)

Τα «λαμπερά» εγκαίνια του Star Store (photos + videos)

Δεκέμβριος 19, 2014 - 22:09
0 σχόλια

Τα εγκαίνια του Star Store πραγματοποίησε ο Αστέρας Τρίπολης το βράδυ της Παρασκευής 19/12 με τον κόσμο της Τρίπολης να μαζεύεται από νωρίς έξω από το κατάστημα του Αστέρα για να δει από κοντά την εκδήλωση αλλά και τους «αστέρες» της ομάδας.

Μέσα στο κατάστημα τελέστηκε ο αγιασμός και στην συνέχεια όλοι πήγαν μπροστά από τον προτζέκτορα που είχε στηθεί επάνω στον πεζόδρομο.

Την εκδήλωση «άνοιξαν» παιδιά από της ακαδημίες του Αστέρα που τραγούδησαν τα κάλαντα και με μια φωνή ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους. Στην συνέχεια 6 κοπέλες με τις χορευτικές τους ικανότητες ζέσταναν  το κοινό.

Ο πρόεδρος του Αστέρα κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης καλωσόρισαν τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο κατάστημα με τον κ. Μποροβήλο να λέει πως ο Αστέρας θα είναι και του χρόνου σε ομίλους Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης απλά δεν ξέρει σε ποια θα είναι κάτι που ζέστανε για τα καλά τον κόσμο και καταχειροκροτήθηκε. Από την άλλη ο προπονητής της ομάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που δίνει στην ομάδα και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.

Την "σκυτάλη" πήραν οι Κουρμπέλης , Μουνάφο και Μάσα που σχολίαζαν το βίντεο με τα φετινά «ευρωπαϊκά γκολ» του Αστέρα Τρίπολης.

Την ωραία βραδιά των εγκαινίων του Star Store έκλεισαν η Κιβωτός του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού που ευχαρίστησαν τον Αστέρα για την στήριξη τους με τις φιλανθρωπίες που κάνει ο σύλλογος εδώ και πολλά χρόνια.

Τέλος ο κόσμος της Τρίπολης μπορεί να βοηθήσει την ενίσχυση για την Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού βγάζοντας selfie μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα του Αστέρα αλλά και σε αυτό που είναι έξω από αυτό με τις φωτογραφίες της ομάδας. Το μόνο που πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι να βγάλει μια selfie και να την ποστάρει γράφοντας Star Store και asterastripolis (#starstore #asterastripolis) μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Όσες πιο πολλές φωτογραφίες ανέβουν στο διαδίκτυο τόσο περισσότερα χρήματα θα προσφέρει ο Αστέρας Τρίπολης στη Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του παιδιού

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Τα λαμπερά εγκαίνια του Star Store

Arcadia Portal.gr Ο κόσμος μίλησε για το Star Store


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.