Τα highlights από τον τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Τα highlights από τον τελικού του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας

Μάιος 11, 2019 - 11:07
0 σχόλια

Σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο νικητής στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5 επί του Λεωνιδίου μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Οι δύο καλύτερες ομάδες του Παιδικού Πρωταθλήματος του νομού μας απέδειξαν και στον τελικό του Final - 4  πως δίκαια βρίσκονταν στον τελικό χαρίζοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι και έδειξαν πόσο ανταγωνιστικά σύνολα και πόσο ταλέντο διαθέτουν.

Το Λεωνίδιο μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Βερβεσό έπειτα από εξαιρετική κούρσα δική του και πολύ ωραίο πλασέ κάνοντας το 1-0 με τον Αστέρα Τρίπολης από την άλλη να ισοφαρίζει στο 57΄με κεφαλιά του Κλεώπα που πρόλαβε την έξοδο του πολύ καλού κίπερ του Λεωνιδίου Μπρανκολλάρι.

Τον τελικό να είναι στην κόψη του ξυραφιού οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν ισόπαλες την κανονική διάρκεια ακολουθώντας η διαδικασία των πέναλτι όπου και κρίθηκε ο τίτλος με τον Αστέρα να στέκεται πιο ψύχραιμος παίρνοντας την νίκη με σκορ 6-5.

Το τέλος του τελικού βρήκε πρωταθλητή τον Αστέρα Τρίπολης αλλά άξιο φιναλίστ το Λεωνίδιο με τις δύο ομάδες να κάνουν την περίφημη Ισπανική «Pasillo» ως ένδειξη σε σεβασμού και αναγνώρισης κατά την διάρκεια των απονομών των αναμνηστικών μεταλλίων και του τροπαίου.

Αστέρας Τρίπολης και Λεωνίδιο εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων από τις εξέδρες του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με το Final - 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας να ολοκληρώνεται με επιτυχία όντας μια μεγάλη γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Λεωνίδιο: Μπρανκολλάρι, Γεωργίτσης Γ., Κωνσταντάς Α., Λάτσης Γ.-Α., Βλάμης, Χρυσοχόος, Γεωργίτσης Α., Ντύρμα, Βερβεσός, Κωνσταντάς Γ., Γκάνης, Λαλουδάκης, Γεωργίτσης Α., Καττής, Πέτρου, Γεωργίτσης Γ., Γιαννούσης, Γούσγουλας.

Αστέρας Τρίπολης: Κολοστούμπης Π., Κωστούρος, Ρουμελιώτης, Μπαλάσης, Τσιώλης, Τζιούμης, Ντερβίσι, Ασημάκης, Κλεώπας, Σούρσος, Κολοστούμπης Β.-Α., Μπέριος, Χονδρολέος, Βρύνιος, Τσιπιανίτης, Μποτόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπάζιος.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελικός Παιδικού Πρωταθλήματος Αρκαδίας: Λεωνίδιο-Αστέρας 1-1 (5-6 πεν.)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.