Περιοδεία σε χωριά της Φαλαισίας για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα (pics)

Περιοδεία σε χωριά της Φαλαισίας για τον Βαγγέλη Γιαννακούρα (pics)

Μάιος 11, 2019 - 11:10
0 σχόλια

Περιοδεία σε χωριά της ΔΕ Φαλαισίας Δήμου Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα στα χωριά Λεοντάρι, Ποταμιά, Καμάρα, Τουρκολέκα, Άκοβο και Δυρράχι.

Με τους συναδέλφους υποψηφίους της "Νέας Πελοποννήσου" του Πέτρου Τατούλη, Ελένη Τσουμπλέκα και Γιώργο Μπακούρη, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για μία ακόμα φορά με τους συμπατριώτες μας για τα έργα που υλοποιήσαμε αλλά και για τα προβλήματα που έχουν στην καθημερινότητά τους αλλά και να τους ενημερώοσυμε για το πρόγραμμά μας για την νέα περίοδο.

Στο Λεοντάρι ειδικότερα βρεθήκαμε και με τους μαθητές του Δημόσιου ΙΕΚ Μεγαλόπολης, που λειτουργεί στο χωριό, γευτήκαμε τον μουσακά που έφτιαξαν τα παιδιά του τμήματος Μαγειρικής, συνομιλήσαμε με τον Διευθυντή για τα προβλήματα του σχολείου και υποσχεθήκαμε να λύσουμε πολλά εξ αυτών, όπως ο φωτισμός του περιβάλλοντος χώρου, η βελτίωση του κτιρίου καθώς και των εργαστηρίων και να δούμε εκ νέου το θέμα της μεταφοράς των μαθητών. Επίσης επισκεφτήκαμε και πάλι την Εκκλησία των Αγίων Αποστόλων η οποία θέλει συντήρηση και θα δούμε τι μπορεί να γίνει σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων. Ακόμα επισκεφτήκαμε και την Αρκαδική Μελισσοκομία των αδελφών Γκρίτζαλη. Μία εταιρεία που επιμένει παρά την κρίση και παραμένει στον τόπο της.

Και στα υπόλοιπα χωριά είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τους κατοίκους τους και πάνω από όλα ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε σχεδόν καθημερινά και να συζητήσουμε για το τι θέματα μπορούμε να λύσουμε ακόμα. Θέματα καθημερινότητας και κυρίως βελτιώσεις και συντηρήσεις δρόμων που θα βοηθήσουν και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, αφού υπάρχουν ιστορικά σημεία αλλά και σημεία θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως το Κάστρο της Ωριάς, η Μονή Ρεκίτσης...

Ακόμα ενημέρωσα τους συμπατριώτες μου για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος και κυρίως και την ανάγκη σταυροδοσίας και του προσώπου μου, αφού δεν υπάρχει εξ αρχής ορισμένος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.

Ήταν μία ακόμα ευκαιρία να βρεθώ κοντά σε ανθρώπους που μένουν στον τόπο τους, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στα χωριά, τα στηρίζουν και το μόνο που θέλουν είναι κάποιον να τους νοιάζεται και εμείς ως Περιφερειακή Αρχή όλα αυτά τα χρόνια το κάνουμε εμπράκτως.

Ευάγγελος Γιαννακούρας Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.