Τα Goody's επιστρέφουν στην Τρίπολη! (poll)

Τα Goody's επιστρέφουν στην Τρίπολη! (poll)

Αύγουστος 11, 2023 - 19:46
26 σχόλια

Όπως είχε αναφέρει το ArcadiaPortal  σε ανάρτησή του τον Οκτώβριο του 2022 η αλυσίδα ταχυφαγείων Goody's που δραστηριοποιείται στον χώρο του γρήγορου -και όχι πρόχειρου, όπως ήταν το σλόγκαν της- φαγητού, θέλει να επιστρέψει στην Τρίπολη. 

Τα Goody's όπως θυμάστε στεγάζονταν στην πλατεία Άρεως, ως τον Μάρτιο του 2014. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, ενδιαφέρονται να ανοίξουν ξανά κατάστημα της εταιρίας στην πόλη μας.

Η επένδυση αυτή είναι ένα βήμα πιο κοντά προς την υλοποίηση της και πολύ πιθανό είναι το επόμενο διάστημα τα Goody's να ανοίξουν στην Τρίπολη. 

Το Arcadia Portal ρωτά το κοινό της Τρίπολης που θα ήθελε να δει το κατάστημα.

Επιλέξετε ανάμεσα σε δύο κεντρικά σημεία της πόλη.

 

 

 


26 Σχόλια

Όλες οι αλυσίδες φαγητού αποτυγχάνουν παταγωδώς στην επαρχία. Ιδιαιτέρως σε περιοχές που δεν έχουν μεγάλο αριθμό τουριστών που θα προτιμήσουν την "επώνυμη" αλυσίδα από το Χ burgerαδικο της πόλης. Σε πόλεις όπως η Τρίπολη (και σε 10αδες άλλες στην Ελλάδα) οι ντόπιοι θα προτιμήσουν το ντόπιο κατάστημα φαγητού που φτιάχνει το μπιφτέκι του και δεν είναι το βαθιάς κατάψυξης μπιφτέκι του προηγούμενου μήνα. Απέτυχε την πρηγούμενη φορά, θα αποτύχει και τώρα όπου κι αν ανοίξει... οι μόνοι που θα την πληρώσουν θα ειναι οι εργαζόμενοι που θα πανε ενα πρωι για δουλεια και θα είναι το λουκετο στη πορτα

Η πλ Αγ.Βασιλείου ανήκει πλέον στην παρακμιακή πλευρά της πόλης που κάποτε έφτανε μέχρι την πλ.Κολοκοτρώνη. Αν δεν τους ενδοαφέρει η γυφτιά η Αρεως είναι μονόδρομος

Ρατσισμός μέχρι και σε ανάρτηση για εστίαση. Η κατάρα της πόλης είναι τα γερασμένα μυαλά.

προς τον επιχειρηματία : Η τρίπολη έχει πολλά και καλά ψητοπωλεια και πιτσαρίες γιατί να προτιμήσει κάποιος τα τυποποιημένα φαγητά του goodys και όχι αυτά ?

Στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στο κτίριο που στεγαζόταν το παλιό Dozens... Τώρα που φτιάχνεται η πλατεία,θα δείχνει υπέροχο εκεί!

Στην πλατεία Άρεως δοκιμάστηκε και απέτυχε. Είναι καιρός να ανοίξει στην πλατεία Αγίου Βασιλείου που θα είναι το νέο στέκι μετά την Πετρινού. Καιρός για αλλαγές. Βαρεθήκαμε. Πάμε πλατεία πάμε πλατεία Αγίου Βασιλείου παιδιά.

@ 22:53 θα χρειαστεί να πληρώνουν νοίκι πλέον, ο προηγούμενος βρήκε και φέσωνε

Η Τρίπολη έχει καλά ψητοπωλεία και πιτσαρίες το ακούσαμε και αυτό

Το τι θα κάνει κ που θα φάει ο καθένας δεν νομίζω να σε αφορά...αα τον πατσά ξέχασες .

θα παρουν ολα τα λεφτα.... ο κοσμος στην ουρα... Δωσμου κ εμενα μπαρμπα... η κινηση της δεκαετιας..

Το μοναδικο καλο απο το ανοιγμα τετοιας αλυσιδας ειναι πως θα δημιουργησει ανταγωνισμο με τις αλλες αλυσιδες της τριπολης και πιθανως θα κρατησουν τις τιμες το χαμηλοτερο δυνατον για μεγαλυτερο διαστημα

Ε ναι ζούμε μόνιμα δύο δεκαετίες πίσω από την υπόλοιπη χώρα... Παντού τρώνε σαλάτες κινόα και εμείς θα τρώμε μπιφτέκι σολα. Εμπρός πίσω!

22:13 δεν τα προτιμά τα ντόπια διότι στην πλειοψηφία τους έχουν ρίξει την ποιότητα σε απίστευτο βαθμό. Στα Goody's τουλάχιστον υπάρχει έλεγχος και υπάρχει και πιστοποίηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.