Τα «ευχαριστώ» του Καλτεζιώτη, το μήνυμα του στον Τζιούμη για το Μπριτζ και η στήριξη στον Τσιόδρα για την Ευρωβουλή (vid)

Τα «ευχαριστώ» του Καλτεζιώτη, το μήνυμα του στον Τζιούμη για το Μπριτζ και η στήριξη στον Τσιόδρα για την Ευρωβουλή (vid)

Ιανουάριος 30, 2024 - 19:32
7 σχόλια

Με την σεμνότητα και την ευγένεια που τον διακρίνει ο Νίκος Καλτεζιώτης στην ομιλία του στην παρουσίαση του βιβλίου την Τρίπολη ευχαρίστησε έναν προς έναν όσους βρέθηκαν στην αίθουσα του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου αλλά και όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Εμφανώς συγκινημένος για την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου ο τέως Υπουργός αναφέρθηκε στην σύζυγο του Μαριάννα αλλά και στην οικογένεια του τονίζοντας την σημαντικότατη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο Νίκος Καλτεζιώτης έκανε και ειδική αναφορά στον Κώστα Τζιούμη αναφορικά με την λέσχη Μπριτζ στην Τρίπολη της οποίας είναι μέλος με τον ίδιο να μιλά με κολακευτικά λόγια για την έμπρακτη βοήθεια του Δημάρχου Τρίπολης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για τον χαιρετισμό του. Μου δίνεται εδώ η ευκαιρία να υπενθυμίσω όπως ακούσατε και γνωρίζεται την αγάπη μου για το Μπριτζ. Για τον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ ο κ. Δήμαρχος, πράγμα πολύ δύσκολο που δεν έκαναν άλλοι μας παραχώρησε έναν χώρο στο Πνευματικό Κέντρο ως έδρα για να γίνονται οι αγώνες Μπριτζ. κ. Δήμαρχε σε βγάλαμε πάλι Δήμαρχο για να τηρήσεις την υπόσχεση σου ότι και μετά θα μας αφήσεις πάλι για να έχει αίθουσα ο Όμιλος μας γιατί το Μπριτζ είναι ένα άθλημα μυαλού». Επισήμανε ο Νίκος Καλτεζιώτης.

Ασφαλώς η ατάκα αυτή έφερε χαμόγελα στην αίθουσα με τον Δήμαρχο Τρίπολης να κουνά και αυτός καταφατικά το κεφάλι του χαμογελαστός ώστε ο Όμιλος Μπριτζ της Τρίπολης να έχει την δική του έδρα με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Νίκος Καλτεζιώτης κατά την ομιλία του έκανε και ειδική αναφορά στον Αρκά με καταγωγή από το Μάναρη Δημήτρη Τσιόδρα Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το γεγονός πως θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

«Ευχαριστώ για τα τιμητικά λόγια που είπε για εμένα ο Δημήτρης Τσιόδρας που επαξίως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε μεταξύ των πρώτων για μας εκπροσωπήσει στο Ευρωκοινοβούλιο και αυτό θα είναι μεγάλη τιμή για την Αρκαδία γιατί θα είναι η πρώτη φορά που ο νομός μας θα έχει Ευρωβουλευτή και Δημήτρη σου υποσχόμεθα ότι θα σε βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα στηρίξουμε όλοι οι Αρκάδες γιατί το αξίζεις». Ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός.

Τέλος, ο Νίκος Καλτεζιώτης ευχαρίστησε και τους Σωτήρη Μπρέγιανο, Κωνσταντίνο Καλύβα, τον Ευάγγελο Κασσαβέτη, τον Μανώλη Κοττάκη, την Ελένη Παπαγιάννη, την Αμαλία Γούλα, την Μαριάννα Φιλοπούλου και όλο τον κόσμο για την παρουσία του.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Καλτεζιώτη στη Τρίπολη


7 Σχόλια

@22:11 Πες μας τώρα ότι τη φράση που είπε χάριν αστείου ο Καλτεζιώτης την πήρες στα σοβαρά. Έτσι είναι ρε βλάκα; Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτό που είπε ο παππούς "σε βγάλαμε πάλι δήμαρχο για να τηρήσεις την υπόσχεσή σου να μας αφήσεις πάλι αίθουσα για να έχει έδρα ο όμιλος μπριτζ", το εννοούσε πραγματικά και ότι οι Καλτεζιωταίοι και σια ψήφισαν τον Τζιούμη για δήμαρχο; Ε ρε δεν παίζεται η βλακεία σας. Είναι απύθμενη. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν είδα όμως τον Παύλο στις φωτογραφίες στο άλλο ποστ.. κουιζ ..γιατί άραγε απουσίαζε από την εκδήλωση ?

Εντάξει έχετε καεί ρε φίλε. Τι σκατα, από που πίνετε νερο; τι ρίχνει μέσα ο π..ς ο νερουλας;;;; εγώ εμφιαλωμένο αν ρωτάτε....

20:51 Έτσι εξηγείται η υπεροξυγόνωση του εγκεφάλου σου. Το εμφιαλωμένο φταίει. Κάνει θαύματα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.