Τα έδωσε όλα Πακιστανός χορευτής σε πανηγύρι στο Νεοχώρι Αρκαδίας (vid)

Τα έδωσε όλα Πακιστανός χορευτής σε πανηγύρι στο Νεοχώρι Αρκαδίας (vid)

Ιούλιος 20, 2017 - 20:32
7 σχόλια

Με την καρδιά του γλέντησε νεαρός Πακιστανός σε παραδοσιακό πανηγύρι στο Νεοχώρι. Λικνίστηκε με τον δικό του μοναδικό τόπο στους ρυθμούς της ελληνικής δημοτικής μουσικής, κλέβοντας την παράσταση και τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Με ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο ο νεαρός, ο οποίος δεν κατέβαινε από την  πίστα ούτε λεπτό, προσπάθησε να αντιγράψει τις φιγούρες των χορευτών, συνδυάζοντάς τις με χορούς της πατρίδας του.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν χόρεψε -ή, καλύτερα, προσπάθησε να χορέψει- ζεϊμπέκικο πάνω σε μια καρέκλα.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα έδωσε όλα Πακιστανός χορευτής σε πανηγύρι στο Νεοχώρι Αρκαδίας


7 Σχόλια

To μέλλον τους ανήκει και στα πανηγύρια. Αυτών, των Σύριων, των Μαροκινών και άλλων Ασιατικών και Αφρικανικών φυλών. Το Τσάμικο και ο Καλαματιανός, σε λίγο καιρό, θα ανταγωνίζεται σε ομορφιά, χάρη και λίκνισμα τους χορούς των αλλοδαπών. Γεια σου Ελλάδα μου, που χάνεσαι σιγά σιγά και γω κοιμάμαι στον καναπέ μου!

Αφήστε τον να χαρεί τον άνθρωπο βρε μίζεροι. Λες και στην αμερική ή στην αυστραλία δε χορεύαμε τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια.

9.47 στην αυστραλια και στην αμερικη χωρευαν τσιφτετελια και αλλα πανω στα τραπεζια με τα αντιστοιχα τραγουδια ομως,εδω ο πακισταν χορευει τα δικα του με κλαρινα κλπ ,ειναι το ιδιο η καραγκιοζιλικι ?

9.47, στην Αμερική σε προσκάλεσαν και πήγες. Δεν πήγες αυθαίρετα και ανεξέλεγκτα. Δεν το καταλαβαίνεις βρε άνθρωπε ότι υπάρχει οργανωμένο Σχέδιο να μαυρίσει η Ελλάδα από τους ξένους;;

.........στην συγκεκριμένη περίπτωση , ο ανθρωπάκος δεν πειράζει κανέναν. Αστον να ρίξει τις βόλτες του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.