Τα αποτελέσματα του 42ου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια

Τα αποτελέσματα του 42ου Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού στα Λαγκάδια

Ιούλιος 28, 2015 - 11:19
0 σχόλια

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) οργάνωσαν και πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων, τον 42ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής. Συνδιοργανωτής φορέας της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου, Π.Ε. Αρκαδίας.

Το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου 2015, στα Λαγκάδια διεξήχθη η προκριματική φάση, όπου η κριτική επιτροπή επέλεξε μεταξύ των συμμετεχόντων δέκα πέντε (15) άτομα για την τελική φάση του διαγωνισμού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αγία Παρασκευή.

Το επίπεδο των διαγωνιζομένων ήταν πολύ καλό και έτσι οι θεατές της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα με τραγούδι, μουσική και χορό υψηλού επιπέδου.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος καλωσόρισε όλους τους συμμετέχοντες, τους εκπρόσωπους της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλών άλλων φορέων καθώς και πλήθος επισκεπτών που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφερόμενος στον σημαντικό ρόλο των αξιών του πολιτισμού και ιδιαίτερα του Δημοτικού Τραγουδιού, που ανήκει σε όλους μας και οφείλουμε να το διατηρήσουμε και να το διαδώσουμε, ιδιαίτερα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, καθώς αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημά μας.

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ευχαριστούν όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.