Τα 20 χρόνια του γιορτάζει το Καρναβάλι Μεγαλόπολης (video)

Τα 20 χρόνια του γιορτάζει το Καρναβάλι Μεγαλόπολης (video)

Φεβρουάριος 20, 2015 - 13:17
0 σχόλια

Εφέτος ο Δήμος Μεγαλόπολης γιορτάζει τα 20 χρόνια διοργάνωσης του Καρναβαλιού του και προσκαλεί όλον τον κόσμο σε ένα τριήμερο ξέφρενου γλεντιού, με πολλές αποκριάτικες εκδηλώσεις, αλλά και την καρναβαλική παρέλαση.

Η «Καρναβαλούπολη» έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης και άνοιξε τις πύλες της ήδη από τις 14/2. Αύριο Σάββατο 21/2 διοργανώνεται το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στις 12:30 το μεσημέρι, ενώ στις 20:00 το βράδυ τα μέλη του ΚΑΠΗ Μεγαλόπολης στήνουν τα τσουκάλια τους και θα σερβίρουν στον κόσμο παραδοσιακές γεύσεις της Αποκριάς, όπως μακαρόνια και ζεστές τηγανήτες. Κάπου εκεί, ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης θα ανοίξει τον χορό.

Για την Κυριακή 22/2 έχει προγραμματιστεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση των γκρουπ, ενώ στις 17:00 θα σημάνει η λήξη της «τρελής Αποκριάς» στη Μεγαλόπολη, με το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.  
 

Video: 

Καρναβάλι Μεγαλόπολης 2015-Spot


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.