Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Πύργος – Τσακώνα με περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και βουλευτές Μεσσηνίας και Ηλείας

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Πύργος – Τσακώνα με περιφερειάρχες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και βουλευτές Μεσσηνίας και Ηλείας

Ιούλιος 03, 2022 - 13:00
2 σχόλια

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα συμμετάσχει στην υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σύσκεψη που συγκαλείται στο Μέγαρο Μαξίμου, την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, για το θέμα του δρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Στην ίδια σύσκεψη, στην οποία έχουν κληθεί να μετάσχουν επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης καθώς και οι βουλευτές Μεσσηνίας και Ηλείας, θα πάρουν μέρος οι υπουργοί Υποδομών Κώστας Καραμανλής, Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Οι νεκροθάφτες της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου επιχειρούν για τα κατορθώματα τους. Οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο : Παναγιώτης Νίκας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλά σκόρδο δεν υπάρχει σε ολόκληρη Αρκαδία ή Πελοπόννησο ; Δεν είναι μόνο να τα τρώμε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.