ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος στην Αρκαδία ο Χρήστος Στάικος;

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος στην Αρκαδία ο Χρήστος Στάικος;

Αύγουστος 21, 2018 - 10:26
13 σχόλια

Πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρόεδρος της Enterprise Greece Χρήστος Στάικος θα λάβει ενεργό ρόλο στην κυβέρνηση, προκειμένου να αποκτήσει στήριξη για να κατεβεί, τελικά, και να διεκδικήσει βουλευτική έδρα στην Αρκαδία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είχαμε γράψει (δείτε ΕΔΩ) αρχές Αυγούστου μεγάλη εφημερίδα της Αθήνας τοποθετούσε τον Χρήστο Στάικο ανάμεσα στα πρόσωπα που θα αναβαθμιστούν στις εκλογές. Σήμερα, το «Πρώτο Θέμα» κάνει το εξής σχόλιο:

«Αναβάθμιση για τον Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος φέρεται να πηγαίνει στη θέση του Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος τώρα είναι υπουργός Οικονομίας και Αντιπρόεδρος. Η κίνηση αυτή σκοπό έχει την προβολή του νεαρού πολιτευτή προκειμένου να κερδίσει τη μάχη των εκλογών στη Μεσσηνία. Αναβάθμιση και για τον Στέργιο Πιτσιόρλα, ενώ τα σενάρια θέλουν τον νυν υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή να μετακινείται. Ο πρωθυπουργός στοχεύει στην ανανέωση με νέα πρόσωπα όπως η Ράνια Σβίγκου, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Μιχάλης Καλογήρου.

Αρκετά ακούγεται το όνομα του Χρήστου Στάικου. Ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Enterprise Greece με στόχο της επενδύσεις θα κατέβει στην Αρκαδία και χρειάζεται ενίσχυση για τη δημοτικότητά του.

Επίσης, ο Κώστας Δουζίνας είναι ο άνθρωπος που βοήθησε αρκετά τον Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στο Λονδίνο, έχει δίκτυο στο εξωτερικό και αναμένεται να αναβαθμιστεί και να αξιοποιηθεί η ιδιότητα του ως καθηγητή. Από το κέντρο εκτιμάται ότι η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, η Λούκα Κατσέλη, Γιάννης Ραγκούσης ανήκουν στα ονόματα που έχουν καεί και αναζητείται άλλη λύση, όπως για παράδειγμα νεαρά πρόσωπα που δεν έχουν βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας».

Ο Χρήστος Στάικος είναι πιστός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, νέος και άφθαρτος. Αν και όλα είναι ακόμα ανοιχτά, μπορούμε να υποθέσουμε ότι, εφόσον αναλάβει κάποια θέση στην κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, πιθανότατα θα κατεβεί υποψήφιος στην Αρκαδία παρά στη Β' Αθηνών. Εξάλλου, τα χέρια του είναι «καθαρά» σε ό,τι αφορά ζητήματα νευραλγικά για τον τόπο, όπως η πώληση της ΔΕΗ, τα περιβαλλοντικά προβλήματα, τα επώδυνα μέτρα που η κυβέρνηση πήρε στα χρόνια της θητείας της ως σήμερα.


13 Σχόλια

Με "καθαρά" χέρια και χωρίς να έχει ψηφίσει μνημόνια... και μετά "Ναι σε όλα" !!!!

Το θεμα φιλτατοι οταν ριχνετε τη ψηφο σας, δεν ειναι το ατομο που στηριζεται αλλα το απο πανω προσωπο που εκπροσωπει αυτος ο κυριος. Δλδ τι να το κανω αν ο εν λογω δεν ειχε σχεση με τη πωληση της ΔΕΗ? Το κακο εγινε? Πουληθηκε απο τη κυβερνηση Τσιπρα? Ε αυτο ηταν, ΤΕΛΟΣ!! Τοσο απλα

Υποψήφιος για την Αρκαδία θα είναι ο δήμαρχος ** που τον τελευταίο 1,5 χρόνο κ@λοτρίβεται γύρω τριγύρω στο ΣΥΡΙΖΑ. Πού κοιμάστε όλοι ; Δεν έχετε πάρει μυρωδιά τί γίνεται;

Αμα είσαι ανιδιοτελής -όπως λέμε αριστερός- αφήνεις ό,τι δημιούργησες με ιδρώτα στον ιδιωτικό τομέα για νσ υπηρετήσεις τις ιδέες σου. Μπράβο και πάλι

ΑΥΤΟ: https://www.youtube.com/watch?v=TRyqLo08zsk TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Όσο συνεχίζουν να αναδεικνύονται στην πολιτική σκηνή ανεπάγγελτοι, που δεν έχουν πετύχει κάτι στη ζωή τους πέρα από την «προϋπηρεσία» σε κόμμα και πολιτικά γραφεία και οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν το άσπρο - μαύρο (κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ) και να προσκυνούν εκεί που έφτυναν (Τραμπ-Μερκελ) για λίγη ακόμη παραμονή στην καρέκλα, τότε η χώρα, η κοινωνία, οι πολίτες, η νέα γενιά δεν έχουν καμία ελπίδα.

Μην ακούς κανέναν. Μπες εσύ μπροστά με χέρια καθαρά να μαζέψεις τους ψήφους και από πίσω οι πρώην ΠΑΣΟΚοι θα γίνουν υπουργοί.

νεαρό παλικάρι και δεν ξερει να μιλησει καν.. ειδα το βιντεο στο youtube με τις επενδυσεις και μου έφυγε το κεφάλι... απο την μια τα τσιρακια της νδ και απο την αλλη άχρηστοι του συριζα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.