ΣΥΡΙΖΑ: Το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη στην υπηρεσία τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Το «επιτελικό» κράτος Μητσοτάκη στην υπηρεσία τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων

Ιούλιος 26, 2020 - 15:35
4 σχόλια

Οι δικαστικές αποφάσεις που φέρνει στη δημοσιότητα το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών, αποκαλύπτουν τις απροκάλυπτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση προχώρησε σε διατάξεις-δώρο στους τραπεζίτες, παραβιάζοντας θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος. Οι δικαστικές αποφάσεις επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για το κράτος δικαίου. Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προάσπιση των ισχυρών.

Για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται ότι το «επιτελικό» κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι το κράτος στην υπηρεσία των τραπεζικών στελεχών και των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Είδαμε και το ηθικό πλεονέκτημα το δικό σας: χαϊδέματα γατών Ιμαλαΐων, διακοπές στα κότερα της μπουρζουαζίας, νταραβερια με οικονομικούς παράγοντες και θάψιμο δικών οπως του Ταχ. Ταμ, Πετσιτηδες, αλιβερισια Παππα με Μυωνηδες και αλλά πολλά.

@18.26 20 χρόνια μάσα και μόκο για τον καραμανλη και το playstation. Ναι τότε που φαλήρησε η Ελλάδα και μας ήρθαν τα μνημόνια. Δεν είμαστε ίσα και όμοια... Η δεξιά τρώει με χρυσα κουτάλια πολλές δεκαετίες

Ο Έλληνας φίλε μου ξεχνάει εύκολα....επικίνδυνος ο πτωχός τω πνεύματι....ο Τσίπρας φταίει για τα 30 τελευταία χρόνια.....

Σειρά έχει η Θράκη για να την δώσουν στην Τουρκία. Μέλη της επιτροπής είναι χαρακτηριστικά νεοταξικά μπουμπούκια του διεθνισμού, του πολυπολιτισμού, του ιστορικού αναθεωρητισμού, των διεθνών λεσχών και των άλλων δούρειων ίππων. Ο $ΥΡΙΖΑ και η ΝΔούλα είναι σε αγαστή συνεργασία για το θέμα του διαμελισμού της χώρας όπως βλέπετε. https://www.defence-point.gr/news/epitropi-gia-ti-thraki-me-ntora-fili-kai-sia-o-syrigos-den-toys-ekane

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.