Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΟΑΕΔ σε πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια άνεργων μεσηλίκων

Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΟΑΕΔ σε πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια άνεργων μεσηλίκων

Σεπτέμβριος 18, 2021 - 15:03
1 σχόλια

Την απασχόληση στην Π.Ε. Μεσσηνίας 12 μακροχρόνια άνεργων μεσήλικων ατόμων υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της άσκησης κοινωνικής πολιτικής, ήλθε σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ αξιοποιώντας πρόγραμμα του Οργανισμού για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς του Δημοσίου, καθώς και επιχειρήσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οπως σημείωσε ο Π. Νίκας, τα άτομα που προσελήφθησαν απασχολούνται σε ειδικότητες που η Π.Ε. Μεσσηνίας χρειάζεται προσωπικό.

Πρόσθεσε δε ότι ανάλογου είδους προσλήψεις, στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, θα γίνουν και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες “ως μια συμβολή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών τις οποίες περνούν οι άνεργοι μεσήλικες”.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ? ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ . ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΟΙΛΟΙΠΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.