Συνέλευση κατοίκων της Μαγούλας παρουσία φορέων για τα προβλήματα του χωριού (pics,vid)

Συνέλευση κατοίκων της Μαγούλας παρουσία φορέων για τα προβλήματα του χωριού (pics,vid)

Οκτώβριος 31, 2020 - 16:40
15 σχόλια

Σαράντα πέντε κάτοικοι από το χωριό της Μαγούλας του δήμου Τρίπολης διοργάνωσαν μία γενική συνέλευση το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στην οποία θέλησαν παρουσία εκπροσώπων του δήμου, και της περιφέρειας να θέσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι και συγκεκριμένα οι δύο άνδρες που ανέλαβαν τα διαδικαστικά, ο κ. Πανούσης και ο κ. Σάρλας, ο πρόεδρος του χωριού κ. Σιάνας δεν αναλάμβανε παρόλες τις οχλήσεις μία τέτοια σύσκεψη, όπως ανέφεραν.

Να αναφέρουμε ότι στην συνέλευση παραβρέθηκαν  ο κ. Μακαρούνης Δημήτρης αρμόδιος για τα θέματα της Τεγέας, ο Α. Κανελλόπουλος αντιδήμαρχος υποδομών και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γ.Λαγός καθώς επίσης και υπηρεσιακοί φορείς της περιφέρειας και του δήμου.

Τα θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους είχαν να κάνουν με :

Τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του χωριού

Την οριοθέτηση του Δολιανίτη –Γαρεάτη και Ξεργιά

Την εύρεση λύσης για θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως τα λύματα

Την εύρεση λύσης για τα προβλήματα που οι Ρομά δημιουργούν στο χωριό

Την εκτέλεση έργων σε δρόμους

Τις ρευματοκλοπές

Τα φαινόμενα ξυλοδαρμού

Την παράνομη κατανάλωση νερού

Τις ζημιές στο νεκροταφείο

Ο προϊστάμενος του τμήματος δομών περιβάλλοντος της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σμουδιάνης, η κυρία Μαρία Ξενοδημητροπούλου, Προϊστάμενη του τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και o Αντώνης Μητρόπουλος Δ/ντης Δ/νσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δήμου Τρίπολης απάντησαν στις ερωτήσεις των κατοίκων και μίλησαν για τα έργα που θα «τρέξουν» το επόμενο διάστημα στο χωριό.

Οι κάτοικοι από την μεριά τους ζήτησαν την συνεργασία των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της Τεγέας προκειμένου να υπάρξει μία συστράτευση και μια πιο μαχητική διεκδίκηση έργων για τα χωριά της Τεγέας.

Τέλος, επεσήμαναν ότι άμεσα πρέπει να γίνουν τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, καθώς υπάρχει κίνδυνος με τις πρώτες έντονες βροχές το χωριό να κινδυνέψει για ακόμα μία φορά.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέλευση κατοίκων στην Μαγούλα


15 Σχόλια

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥς ΤΗς ΜΑΓΟΥΛΑς ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.............ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙς ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΔΊΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕς ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑς...... ΚΑΙ ΠΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑς ΜΑΓΟΥΛΙΩΤΕς ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ...ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ..............

20.25 @. Αυτοί τουλάχιστιν εμφανίστηκαν, κάποιοι άλλοι ούτε εμφανίζονταν , ούτε εμφανίστηκαν. Ο λόγος ξεκάθαρος, δεν έχουν μάθει στα καθαρά νερά. Θα μάθουν όμως, όπως και όσοι δεν ηθελαν την συνέλευση.

Οι υπόλοιποι κάτοικοι πού ήταν ?? Στην ασφάλεια του σπιτιού τους !! Για να μην εκτεθούν ή να μην κακοκαρδίσουν τον τοπικο πρόεδρο ?? Κρίμα !!

Συγχαρητήρια στους κ. Πανούση και Σάρλα που μετα απο μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν ωστε να γινει η συνέλευση των κατοίκων ,πράγμα που δεν ήθελε ο τοπικός πρόεδρος !! Και κατάφεραν επίσης να έρθουν στο χωριό τους οι αρμόδιοι φορείς Περιφέρεια και Δήμος !! Ενα μεγάλο βήμα έγινε !!

Γιατί ήταν τόσο λίγοι στη συνέλευση ??? Πόσο κόμπλεξ !!!!! Αντί να είναι όλοι εκεί και να συζητήσουν τα προβλήματά τους, προτίμησαν να μην εμφανισθούν για να στηρίξουν τον απίθανο πρόεδρό τους που δεν ήθελε τη συνέλευση.....

Δεν στήριξαν οι απέχοντες μόνο το νυν απίθανο πρόεδρο...στηρίζουν και τον προήγουμενο ακόμη πιό απίθανο και άλλους πολλούς.... όλοι γνωρίζουν!!

Θα πρέπει να καταλάβουν οι αιρετοι εκπροσωποι, τοπικοί πρόεδροι και λοιποί οτι δεν εκλέχτηκαν για να εχουν ενα μισθό ,αλλά για να ακούν τους συντοπίτες τους και να λύνουν τα προβλήματά τους..... Μάλλον έχω αυταπάτες... Όλοι για τον μισθουλάκο και χ......ν για τα προβλήματα !!!

Υπάρχουν τοπικοί προέδροι, Καμάρι, Επισκοπή, Κερασίτσα, νεοκλεγέντες που τα ονοματά τους συζητιούνται για το ζήλο και την ανταπόκριση στα καθήκοντά τους. Για να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα!! Τώρα για τους τοπικούς της Μαγούλας, υπάρχει "σχολή", και πρωτομάστορας.... που τον ακούνε σαν μεσία, όχι όλοι όπως βλέπουμε

Το πρώτο έργο έγινε στη Μαγούλα !! Ασφαλτόστρωση σε εναν πολύ σημαντικό δρόμο μέσα στο χωριό !! Οι υπηρεσίες ακούν και κάνουν έργα, αρκει να το ζητήσεις κ. τοπικέ πρόεδρε ......

Ας τους ενημερώσει κάποιος στη Μαγούλα, ότι για ορισμένουν έρχεται η ώρα της κρίσεως και δεν θα τους σώσει το "ποντίκι" που τρώει τα βιβλία

Αυτό που εδώ και κάποιους μήνες, αποφασίσατε οι Μαγουλιώτες (είσαστε 100 νοματέοι?) να λύνετε τα προβλήματά σας καυγαδίζοντας σε δημοσιευσεις & στα σχόλια του portal, τί φάση;!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.