Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Συνεδρίαση για τη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Ιούλιος 04, 2018 - 14:32
5 σχόλια

Σας καλούμε την 5η Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Τουριστικό και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Καφετέρια – σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Τσόπελας Ιωάννης και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.

Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, λόγω προσαρμογής με το Π.Δ. 118/06 (υπόδειγμα 2), ιδιοκτησίας Μαντή Αιμιλίας με ενοικιαστή τον Μαντή Νικόλαο, επί της οδού Ναυπλίου 121 (Ο.Τ.: 614) του Δήμου Τρίπολης».

Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, λόγω προσαρμογής με το Π.Δ. 118/06 (υπόδειγμα 2), ιδιοκτησίας Καψιμάλη Νικολάου με ενοικιαστή την Γεώργιος Παν. Δεληγιάννης & Σια Ε.Ε., επί της οδού Ναυπλίου 4 (Ο.Τ.: 11β) του Δήμου Τρίπολης».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Κανένα ψήφισμα για την συμφωνία των Πρεσπών θα βγάλετε;Μόνο η Τρίπολη είναι στην απ έξω από τις κινητοποιήσεις πανελλαδικά!!!Ο δήμος Τρίπολης απών!!!!Πάλι δακτυλοδεικτούμενος με την κακή έννοια θα είναι κ. δήμαρχε;

Σε τι ειναι μεσα αυτη η πολη?μονο στο κουτσομπολιο,στην μιζερια και στην φραπεδοαπαθεια.Ψηφισμα για την Μακεδονια, οταν δεν τους ενδιαφερει η ιδια τους η Πολη στο χαλι που βρισκεται,Οικονομικα,Κοινωνικα Πολιτικα, ολα μπαχαλο...Τι πινεις και δεν μας δινεις φιλε mike....

τι περιμένεις από κομματόσκυλα και ραγιάδες

13:29 Εσένα λοιπόν που δεν είσαι ούτε κομματόσκυλο, ούτε ραγιάς (παρά μόνο ένας απλός τεμπελχανάς κόπρος του πληκτρολογίου), τί σε εμποδίζει και δεν μαζεύεις τους ομοϊδεάτες σου και να κάνετε μια κινητοποίηση, ώστε να σας ακολουθήσουμε κι εμείς τα κομματόσκυλα και οι ραγιάδες;

O Casper το φαντασματάκι είμαι, όχι το 13:29. Τελικά εσείς δεν είστε ούτε για να θυμώνει κάποιος μαζί σας, ούτε για να στεναχωριέται, ούτε για να θίγεται, ούτε για να απαντά. Είστε απλώς για πολλά γέλια. Σας επιτρέπω να χρησιμοποιήσετε τον Casper στους σχολιασμούς σας και να τον κάνετε σκίτσο ή άρθρο αν θέλετε. Επίσης, σας επιτρέπω να γράψετε ότι γράφω αρλούμπες, γιατί ο κόσμος δεν είναι χαζός, ούτε πάσχει από αμνησία και κρίση διαθέτει. Αυτά που γράφω δεν είναι σχόλιο ή απάντηση, παρά μόνο μια τελευταία υπόμνηση για τη συμπεριφορά σας απέναντι σ' έναν άνθρωπο που ξεκαθάρισε τη θέση του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.