Συναυλία των Music Storms για τους νέους στα Κλωνατζίδικα (pics,vid)

Συναυλία των Music Storms για τους νέους στα Κλωνατζίδικα (pics,vid)

Ιούνιος 30, 2022 - 22:43
9 σχόλια

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του δήμου Τρίπολης έχει ξεκινήσει δυναμικά και προσπαθεί να δώσει ζωή σε κάθε γωνιά της πόλης. Από το θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και το βράδυ αυτό 30 Ιουνίου στα Κλωνατζίδικα με μια συναυλία του νεανικού συγκροτήματος Music Storms  αφιερωμένη στη νεολαία.

Η κυρία Καρούντζου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού δήλωσε ότι ο δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Εurodesk διοργάνωσε αυτή τη συναυλία για την νεολαία του δήμου μας. Το υπαίθριο σκάκι θα αποτελέσει χώρο εκδηλώσεων και άλλες φορές μέσα στο καλοκαίρι. Λόγω  της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής είδαμε έναν σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων στο Μουσικό σχολείο αλλά και στην πλατεία Πετρινού με τη χορωδία της Τρίπολης την προηγούμενη εβδομάδα ενώ ακολουθούν και άλλα πολλά.

Η κυρία Καρούντζου ενημέρωσε σχετικά με τις εκδηλώσεις που έπονται (για το πρόγραμμα του πολιτιστικού καλοκαιριού δείτε ΕΔΩ) και θέλησε να υπενθυμίσει στους δημότες ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Η υπεύθυνη του προγράμματος Eurodesk κ.Τζανή τόνισε ότι η Τρίπολη αποτελεί την αφετηρία για αυτό το ξεκίνημα του προγράμματος που απευθύνεται σε νέους. Πρόκειται για μια δωρεάν έγκυρη καθοδήγηση για τους νέους και υποστηρίζει θέματα που αφορούν άμεσα την νεολαία.

Με αφορμή τον εορτασμό του φετινού ευρωπαϊκού έτους Νεολαίας στα άμεσα σχέδια του Eurodesk είναι η πραγματοποίηση και άλλων εκδηλώσεων τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό της κυρίας Τζανή το συγκρότημα Music Storms βρέθηκε στη σκηνή και ανέβασε τους ρυθμούς με υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο.

Ο χώρος του υπαίθριου σκάκι γέμισε από κόσμο ενώ στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Λαγός.

Μπορείτε να απολαύσετε μέρος της συναυλίας στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συναυλία του Music Storms για την νεολαία στα Κλωνατζίδικα


9 Σχόλια

13 ατομα παρακαλουθησαν καί πληρωσε ο Δήμος 2033,60 .Θαυμαστε πολιτισμό καί υπευθυνους. Μοιραζουμε λεφτα σέ κολητούς από τό πολιτιστικό τέλος των χωριών .αντε ενας χρονος εμεινε καί στό σπιτι σας ασχετοι.

Ό,τι νάναι και μαύρα χάλια. Δεν σώζεται η κατάσταση. Αναρωτιέμαι, ο Δήμαρχος είναι υπερήφανος για αυτό το επίπεδο εκδήλωσης; Αυτή η κυρία αντιδήμαρχος πώς υπηρετεί αυτόν τον ρόλο; Η κυρία είναι απολύτως άσχετη. Γιατί την έχετε στη θέση αυτή; Η άλλη κυρία που μιλούσε για τους νέους ποια είναι και γιατί συντονίζει το πρόγραμμα αυτό αφού είναι εμφανές ότι δεν έχει καμία σχέση. Ο καθένας κάνει και δηλώνει ότι του κατέβει στο κεφάλι και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους ακούμε και να τους πληρώνουμε; Δεν παει άλλο. Συνέλθετε επιτέλους. Ξυπνήστε στην Λαγοπάτη. Ξεφτιλιστήκαμε παντού.

Γελάμε για να μην κλάψουμε! Έχει πάτο αυτό το βαρέλι της απαράδεκτης αντιδημαρχίας;!

Ούτε και το "βαρέλι" της χολής που βγάζετε όλοι εσείς οι ανύπαρκτοι εδώ μέσα έχει πάτο προφανώς... που ένα εποικοδομητικό σχόλιο δεν κάνετε ποτέ, παρά μόνο κρυμμένοι πίσω από την ανώνυμη ανυπαρξία σας σχολιάζετε αφ' υψηλού τους πάντες και τα πάντα πνιγμένοι στην πικροχολια σας.. και βρίσκοντας έτσι έναν ποταπό λόγο ύπαρξης. Απλά get a life guys..

@00:57 Αγαπητε, σε ότι με αφορά, κρίνω αυτά που βλέπω ως δημότης. Εαν κάτι είναι καλώς γινομένο σαφώς και θα το κρίνω θετικά. Όπως & το έχω κάνει. Ωστοσο ο τομέας του πολιτισμού ... δεν ξέρεις από που να τον πιάσεις... Αν εσείς είστε ικανοποιημένος, μάλλον ορίζετε διαφορετικα τον πολιτισμό. Κάτι που άλλωστε προκύπτει και από τους χαρακτηρισμούς σας, οι οποίοι παρεμπιπτόντως επιστρέφονται αυτούσιοι.

Φοβερή εκδήλωση. Την επόμενη σε περίπτερο. Μέσα... Άσχετη αντιδήμαρχος. 2033 ευρώ αυτό. Μάλιστα....αφού δεν ντρέπεστε εσείς. Δήμαρχε άλλαξε την τώρα όχι αύριο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.