Συνάντηση Νίκα - συμβούλων: Ετοιμασίες και οργάνωση για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics)

Συνάντηση Νίκα - συμβούλων: Ετοιμασίες και οργάνωση για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (pics)

Ιούνιος 20, 2019 - 13:16
2 σχόλια

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, χθες το βράδυ 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και των δεκαεπτά περιφερειακών συμβούλων που εξελέγησαν με την «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Παλαιό Δημαρχείο Τρίπολης.

Το Arcadia Portal συνομίλησε με τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας Μ. Σκαντζό, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση, την πρώτη, όπως μας είπε ο ίδιος, μετά τις εκλογές.

«Ουσιαστικά ήταν μια συνάντηση γνωριμίας και προετοιμασίας για την επόμενη μέρα, όταν θα αναλάβουμε από 1ης Σεπτεμβρίου τα καθήκοντά μας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ορίστηκαν επιτροπές για τα σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως οι πόροι ΕΣΠΑ, η Πολιτική Προστασία, τα απορρίμματα, η κοινωνική πρόνοια», μας είπε ο κ. Σκαντζός και πρόσθεσε με νόημα:

Το ύφος και το ήθος της εξουσίας θα είναι το πρέπον και το απαραίτητο.

Ο κ. Σκαντζός υπογράμμισε ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν ομόνοια μεταξύ τους και ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν όλα τα μεγάλα ζητήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι φωτογραφίες, από τον λογαριασμό του Π. Νίκα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.


2 Σχόλια

Α ! ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΚΑΝΤΖΕ ! ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΓΑΜΟΣ ;;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.