Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος

Ιανουάριος 16, 2024 - 14:05
4 σχόλια

Συνάντηση με τον Υφυπουργού Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση είχε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος την Τρίτη 16 Ιανουαρίου με θέμα τα φωτοβολταικά στο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης.

Αναλυτικά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Αυτό το αστέρι ως υπουργών Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων το 2012 είχε προτείνει οι συγγενείς του θανόντος να στέλνουν μια συμβολαιογραφική πράξη με 50 ευρώ κόστος στο ταμείο του μακαρίτη για να διακόπτεται η σύνταξη. Τον μάζεψε τότε ο Ροβέρτος (συγκυβέρνηση και με μπάρμπα Φώτη). Αυτά τα στελέχη έχει η ΝΔ και αναγάζεται να πληρώνει μεταγραφές!

Πολύ γέλιο ένας ανίκανος υπουργός κάλεσε 35 προέδρους καταλαβαίνετε γιατί να βγάλουν φωτό και κοροϊδεύουν τον κόσμο λίγη Ντροπή δεν βλάπτει

Πάλι καλά που δεν έβγαλαν φωτό με τις καθαρίστριες του υπουργείου και αυτές εκεί θα ήταν περνάμε μεγάλες ημέρες το 41% στις δόξες του όλοι οι ανίκανοι στην παρέλαση για φωτό τον αντί όμως δεν τον πήρε κοντά δεν θα είχε μεροκάμματο ……….

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.