Συνάντηση εργασίας μεταξύ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Συνάντηση εργασίας μεταξύ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού

Ιανουάριος 21, 2024 - 17:22
1 σχόλια

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ),  την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 , στα γραφεία της ΠΟΞ στα πλαίσια  κοπής πίτας της Ομοσπονδίας,  με σκοπό τον προσδιορισμό αποτελεσματικών δράσεων προβολής και προώθησης του τουριστικού προϊόντος κατά το προσεχές διάστημα .  

 

Στις δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ  κ. Δημήτρης Φραγκάκης εξήρε  το ρόλο των ελληνικών ξενοδοχείων ως προς την συμβολή τους διαχρονικά στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού,  ενώ παράλληλα υπερθεμάτισε το γεγονός ότι από τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας έως και σήμερα,  που διαπιστώνεται μια σημαντική ανάκαμψη του κλάδου,  διατηρείται μια  σταθερή και ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων για όλα τα ζητήματα. 

 

Η ΠΟΞ και ο ΕΟΤ συντονισμένοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση του συνόλου της χώρας, ως εν δυνάμει τουριστικού προορισμού υψηλής ποιότητας, αλλά και την αναγκαιότητα διάχυσης του τουριστικού φαινομένου σε περιοχές με μικρότερο  αποτύπωμα τουριστικής ανάπτυξης όπως η ηπειρωτική χώρα και οι ορεινοί προορισμοί 

 

Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Κων/νος Μαρινάκος στην εισήγησή του επεσήμανε την αναγκαιότητα ορθολογικής διαχείρισης των πόρων σε στοχευμένες δράσεις προβολής και προώθησης,  με προσανατολισμό στην ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, στην ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. 

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.