«Συναγερμός» για κρούσμα κορωνοϊού στην Καλαμάτα

«Συναγερμός» για κρούσμα κορωνοϊού στην Καλαμάτα

Μάρτιος 17, 2020 - 12:11
2 σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικός στον ιό του κορωνοϊού διαγνώστηκε άνδρας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. Αυτή την ώρα στο χώρο του Νοσοκομείου επικρατεί συναγερμός και εξετάζονται και άλλα άτομα. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: tharrosnews.gr


2 Σχόλια

Μπορεί ο Μητσοτάκης να άργησε να επιβάλει στην Εκκλησία τις απαγορεύσεις που έπρεπε, φοβούμενος το πολιτικό κόστος όμως (αν και είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα) ίσως και με λίγη τύχη τελικά να έχει διαχειριστή σε γενικές γραμμές ορθά την πολύ σοβαρή αυτή κρίση. Πιστεύω πως καταλυτικό ρολό στις σωστές (θα φανεί στο τέλος) αποφάσεις που έλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν ο χαμός στην γειτονική Ιταλία και η χρονική ιστόρηση που μας έδωσε την άνεση να αξιολογήσουμε με υπευθυνότητα την κατάσταση.

Sorry ήταν για το https://www.arcadiaportal.gr/news/anesteile-oles-tis-leitoyrgies-tis-ekklisias-o-mitsotakis αν μπορείτε διορθώστε το.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.